Πανικός στο Κολωνάκι με τον Σισέ και τα συλλεκτικά μπλουζάκια του! Δες φωτογραφίες

Χάμος έγινε χθες το βράδυ σε γνωστό κατάστημα στο Κολωνάκι, όπου βρέθηκε ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος σέντερ φορ με το μοναδικό στυλ παρουσίασε τη σειρά συλλεκτικών T-shirts στα οποία φιγουράρει, υπέγραψε αυτόγραφα και έπαιξε μουσική. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισσε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Μετά τη φούστα στα βραβεία “Άντρας της χρονιάς” και τις εκκεντρικές εμφανίσεις ο Τζιμπρίλ Σισέ λανσάρει μια νέα σειρά T-shirt. H ιδέα ανήκει στην εταιρεία “Hype means nothing” που έβγαλε στην αγορά τα συλλεκτικά T-shirts που απεικονίζουν διάσημους stars όπως η Lady Gaga, Jay Z, Beyonce, Brad Pitt και πολλοί άλλοι.

Tώρα, στην ομάδα μπαίνει και ο γνωστός ποδοσφαιριστής που έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ίδιος βρέθηκε, χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 9 μαζί με την συζυγό του Τζουντ και έναν φίλο του στα καταστήματα Sotris στο Κολωνάκι, όπου θα πωλούνται τα μπλουζάκια του.

Εκεί υπήρχαν πολλοί θαυμαστές του, που περίμεναν να τον δουν από κοντά και να τους υπογράψει τα μπλουζάκια του και αυτόγραφα. Ο Σισέ έβγαλε φωτογραφίες με όλους και ευχαρίστησε τους φίλους και τους θαυμαστές του. Μάλιστα, στο τέλος της βραδιάς ανέλαβε χρέη Dj και έπαιξε την αγαπημένη του μουσική σε όλους όσους βρίσκονταν στο κατάστημα.

Δες φωτογραφίες:


Λιγό μετά τις 9 το βράδυ ο Τζιμπριλ Σισέ έφθασε στο Κολωνάκι!


Ο γνωστός ποδοσφαιριστής λανσάρε μια συλλεκτική σειρά με T-shirts!


Ο Σισέ φωτογραφίζεται φορώντας το νέο μπλουζάκι, που παρουσιάζει!


Πολλά παιδιά είχαν μαζευτεί εκεί για να δουν από κοντά τον άσο του Παναθηναϊκού


Ο Σισέ υπογράφει τα μπλουζάκια του!


Τρυφερά στιγμιότυπα από τη βραδιά!


Ο Σισέ αναλαβάνει χρέη Dj!


Ο γνωστός ποδοσφαιριστής επιλέγει την αγαπημένη του μουσική!


H Τζουντ Σισέ!

Read More

And More