Πάνος Ιωαννίδης: Ευχαριστεί δημόσια όλες τις γυναίκες! Το μήνυμα ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας των Γυναικών [pic]

Παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στην γυναίκα είναι η σημερινή και από νωρίς το πρωί πολλές είναι οι αναρτήσεις στα social media από τους celebrities που τιμούν αυτή τη σπουδαία γιορτή. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Μεταξύ εκείνων που θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα ήταν και ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο ταλαντούχος σεφ και κριτής του MasterChef δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια καλλιτεχνική φωτογραφία του και ευχαρίστησε δημόσια όλες τις γυναίκες για την ύπαρξη τους. Είναι πια ευρέως γνωστό ότι ο ίδιος αποτελεί μια αγαπημένη παρουσία των γυναικών, αφού είναι πολύ γοητευτικός.

“Και για σήμερα… να ευχηθώ χρόνια πολλά !!!!! σε όλες τις γυναίκες, που χωρίς αυτές δε θα μπορούσαμε να ζήσουμε! Εκ μέρους του ανδρικού φύλου.. σας ευχαριστούμε που υπάρχετε”, σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Χρόνια πολλά γυναίκες!

Read More

And More