Πάνος Καλίδης: Αποκαλύπτει τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor

Ο Πάνος Καλίδης είναι ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό, το οποίο συνέχισε να τον στηρίζει και μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι. Ο γνωστός τραγουδιστής παρέμεινε στο reality επιβίωσης για περίπου τρεις μήνες, αφού αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς. 

Έτσι, από την ημέρα της επιστροφής του στα πάτρια εδάφη ο ίδιος δέχεται πολλές ερωτήσεις στα social media σχετικά με την εμπειρία του στο Survivor, τους συμπαίκτες του αλλά και τα χρήματα. Ο Πάνος Καλίδης φημολογούνταν ότι συμφώνησε με την παραγωγή του παιχνιδιού να παίρνει 4.500 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς κατάφερε να βγάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Ο τραγουδιστής απαντώντας στο ερώτημα ενός follower του αποκάλυψε τι σκοπεύει να κάνει τα χρήματα που εισέπραξε από το παιχνίδι, χωρίς, βέβαια, να αναφερθεί στο ακριβές ποσό.

“Τα λεφτά από το Survivor είναι ένα σεβαστό ποσό, όμως δε σημαίνει ότι με αυτά έχω αλλάξει τρόπο ζωής κι ούτε έχω λύσει το πρόβλημα της ζωής μου. Ίσως κάνω μια μικρή επέμβαση, ίσως αλλάξω το αμάξι μου”, ανέφερε ο Πάνος Καλίδης.

Δες το βίντεο:

Read More

And More