Πάνος Καλίδης: Σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε για το τρίγωνο Μαριαλένας – Σάκη – Λιβάνη

Στην εκπομπή Σου Κου Family βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Καλίδης  σήμερα και φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην  εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο Survivor αλλά και στον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκαν οι σχέσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, του James Καφετζή και του Σάκη Κατσούλη μετά τον καβγά τους.

Φυσικά κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε και στον Γιώργο Λιβάνη που όπως έχει γίνει γνωστό είχε γίνει ζευγάρι με την Μαριαλένα λίγο πριν την είσοδό της στο παιχνίδι και τον οποίο ο ίδιος γνωρίζει προσωπικά. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το πως ο νεαρός τραγουδιστής διαχειρίζεται όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει με την Μαριαλένα και τον πρώην σύντροφό της Σάκη Κατσούλη, ο Πάνος Καλίδης φάνηκε να έρχεται σε αμηχανία και δυσκολεύτηκε να απαντήσει. 

“Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Λιβάνης θα περιμένει την Μαριαλένα… Εξαρτάται από το πόσο δυνατή θα είναι η σχέση, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Τον Γιώργο τον ξέρω επειδή είναι συνεργάτης της συζύγου μου κι από τα social media. Μιλάμε για την δουλειά μας. Ε, δεν ξέρω.. Δεν ξέρω τόσο προσωπικά πράγματα. Δεν ξεκινήσαμε να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Μέχρι που ήμουν μέσα, εγώ ήξερα ότι η Μαριαλένα έχει κάτι σοβαρό έξω. Αυτό ήξερα και θα το σεβαστώ” είπε.

Read More

And More