Πάνος Καλίδης: Τα άλυτα οικονομικά προβλήματα και οι σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τον καινούργιο κύκλο του Survivor αλλά και για τις σχέσεις που… δεν έχει κρατήσει με τους πρώην συμπαίκτες του.

«Δεν θα έλεγα ότι έχω λύσει το πρόβλημα της ζωής μου. Αλλά ήμουν νοικοκύρης, αναγκάστηκα επειδή έκανα οικογένεια και έπρεπε να σκεφτώ και το μέλλον. Παγκόσμια το μέλλον είναι δύσκολο» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

«Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, ζηλεύω αυτούς που έχουν πάει».

Μένοντας στα του reality επιβίωσης, ο Πάνος Καλίδης είπε: «Τι ρομαντικό, τι ωραίο! Μου αρέσει ο έρωτας της Μυριέλλας με το Γιώργο, μου θυμίζει τον έρωτα του Μπάρτζη με την Άννα Μαρία. Δεν είναι λίγο παραπλήσιο το πράγμα; Ένας παραδοσιακός άνθρωπος με τη νεράιδά του!».

«Με τους παίκτες που ήμαστε μαζί στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα», είπε ακόμα, ενώ σχολιάζοντας την παρουσία του Βαλάντη στο Survivor είπε ότι «Ο Βαλάντης νομίζω λίγο υπερβάλει. Σε μερικά πράγματα δεν συμφωνώ με τον τρόπο που τα θίγει και με τον τρόπο που μιλάει σε μερικούς συμπαίκτες του, ειδικά στις γυναίκες».

 

Read More

And More