Πάνος Καμμένος: Με την πρώην και την νυν σύζυγο στα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτων του γιου του!

Στα χνάρια του διάσημου παππού του βαδίζει ο Ηλίας Καμμένος και το απόγευμα της Δευτέρας εγκαινίασε την νέα του επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων. Ο γιος του Πάνου Καμμένου κάνει το νέο επιχειρηματικό του βήμα και φυσικά από το πλευρό του έχει σύσσωμη όλη την οικογένειά του. Όπως είναι γνωστό ο παππούς του Ηλίας Καμμένος άνοιξε τη δεκαετία του ’60 μια μάντρα αυτοκινήτων στη Συγγρού κι έχτισε μια σημαντική επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων. Αυτήν την επιχειρηματική κίνηση ακολουθεί και ο εγγονός του κρατώντας την επωνυμία «Η. Καμμένος Α.Ε.».

Στα εγκαίνια φυσικά βρέθηκε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για να τον στηρίξει. Ανανεωμένος και έχοντας χάσει πια πολλά κιλά ο Πάνος Καμμένος είναι πραγματικά αγνώριστος. Ο ίδιος έδωσε το «παρών» μαζί με την σύζυγό του Έλενα Τζούλη, τον γιο του Λευτέρη και την μικρή Πολυτίμη Δέσποινα.

Έλενα Τζούλη, Πολυτίμη Δέσποινα, Αλεξία Καμμένου

Έλενα Τζούλη, Πολυτίμη Δέσποινα, Αλεξία Καμμένου, Ηλίας Καμμένος

Έλενα Τζούλη, Πάνος Καμμένος

Ωστόσο, στην εκδήλωση βρέθηκε και η πρώτη σύζυγος του Πάνου Καμμένου και μητέρα του Ηλία Καμμένου, Πέγκυ Φιλίππου. Συνοδευομένη μάλιστα από τους γονείς της, Γιάννη και Βίκυ Φιλίππου η Πέγκυ Φιλίππου πόζαρε αγκαλιά με τον γιο της.

Γιάννης και Βίκυ Φιλίππου, Ηλίας Καμμένος, Πέγκυ Φιλίππου

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι πριν το γάμο του με την Έλενα Τζούλη, με την οποία απέκτησε τον γιο του Λευτέρη και την κόρη του Πολυτίμη Δέσποινα, ο Πάνος Καμμένος ήταν παντρεμένος με την Πέγκυ Φιλίππου της οικογένειας Φιλίππου που δραστηριοποιείται στα γαλακτοκομικά έχοντας την εταιρεία ΦΑΓΕ. Μαζί απέκτησαν τρεις γιους: τον Γιάννη, τον Ηλία και τον Νίκο και μετά το χωρισμό τους ξαναπαντρεύτηκαν και οι δυο, διατηρώντας πάντα πολύ φιλικές σχέσεις.

 

Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Πάνος Καμμένος

Πάνος Καμμένος, Ηλίας Καμμένος

Ηλίας Καμμένος, Έμυ Λιβανίου

Πάνος Καμμένος, Σταμάτης Κόκκοτας

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More