Πάνος Μεταξόπουλος: Το διαζύγιο των γονιών του και η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

Για την απόφασή του να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στον χορό αλλά και το πόσο τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του μίλησε ο Πάνος Μεταξόπουλος στην εκπομπή “Mega Καλημέρα“. O Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε ακόμη για την άσχημη αντιμετώπιση που έχουν συνήθως οι χορευτές στη χώρα μας αλλά και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του που δεν ήταν άλλη από αυτή που έμαθε για την ασθένεια της μητέρας του.

«Είμαι από τη γενιά που τα παιδιά επηρεαζόντουσαν πάρα πολύ από τους γονείς τους. Δε νομίζω ότι υπάρχει αγόρι που να μη θέλει να μοιάσει στον μπαμπά του. Έτσι ξεκίνησα και εγώ με τον χορό. Ξεκίνησα μεγάλος, 17 χρονών. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν πέντε ετών. Μέχρι τότε χόρευα συνέχεια. Μετά το διαζύγιό τους, άρχισα όλο αυτό να το “κλείνω” ως αντίδραση προς τον “πατέρα πρότυπο”. Ως αντίδραση που δεν τον είχα.

Ήρθε η μανούλα μου μια μέρα και μου είπε ότι ξεκίνησα μαθήματα μακιγιάζ σε μια σχολή και ότι έχουν και μαθήματα χορού αν θα ήθελα να πάω. Ιστορική μέρα, δε μπορώ να περιγράψω το πως ένιωσα» είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος και συνέχισε: «Οι υπόλοιποι και τότε και τώρα δεν έχουν την καλύτερη αντιμετώπιση απέναντι σε έναν χορευτή. Έχω ακούσει πολλά πειράγματα. Θυμάμαι ότι όταν γύρισα από το Λουξεμβούργο και φορούσα ένα σκουλαρίκι, ήταν κάτι βαρύμαγκες που το σχολίαζαν ειρωνικά».

«Δε ζήτησα ποτέ τη συμβουλή του πατέρα μου και το είχε καημό» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Όσο για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, παραδέχτηκε πως ήταν όταν έμαθε για την ασθένεια της μητέρας του καθώς διαπίστωσε ότι δεν περνά από το χέρι του να κάνει κάτι.

Read More

And More