Πάνος Μουζουράκης για Πατέρα Αντώνιο: «Αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του» – Η κατάθεση του τραγουδιστή

Επιμένει στα περί «σκευωρίες» ο πατήρ Αντώνιος, αρνούμενος την κατηγορία που του αποδίδεται περί κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια μετά τις καταγγελίες ενός 20χρονου σήμερα πρώην φιλοξενούμενου της Κιβωτού του κόσμου κι ενός 15χρονου παιδιού που παραμένει σε δομή της οργάνωσης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Άννας Κανδύλη στην εφημερίδα Real News, την ίδια ώρα «σοβαρές ενδείξεις ενοχής» βλέπουν εισαγγελείς για τον κατηγορούμενο ιερέα, οποίος βρήκε ένα νέο μάρτυρα υπεράσπισης το πρόσωπο του γνωστού μουσικού, Πάνου Μουζουράκη.

Μεταξύ των 15 και πλέον μαρτύρων υπεράσπισης του πατρός Αντωνίου, ήταν και ο Πάνος Μουζουράκης, του οποίου ο ιδρυτής της Κιβωτού υπήρξε πνευματικός.

Όπως αποκαλύπτει η Real News, ο γνωστός μουσικός μάλιστα εμφανίζεται απόλυτα βέβαιος για την αθωότητά του ιερέα: «Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον πατέρα Αντώνιο και σας λέω ότι, αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του επειδή εμπιστεύομαι το σχέδιο του Θεού, εύχομαι η Κιβωτός να ξαναχτιστεί με τις πέτρες που της έριξαν» κατέθεσε ο Πάνος Μουζουράκης.

Στην ίδια κατάθεση σημειώνεται ότι ο μουσικός γνώρισε τον πατέρα Αντώνιο του 2011 όταν άρχισε να βοηθά την Κιβωτό ως καλλιτέχνης, με συναυλίες αλλά και παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη παιδιά οπότε τη ζητούσα.  Στην πορεία, σύμφωνα με τον μάρτυρα, απέκτησε πιο έντονη σχέση με τον πατέρα Αντώνιο.

«Έγινε πνευματικός μου και σε κάθε επικοινωνία μαζί του ένιωθα και πιο ανάλαφρα. Θεωρώ ότι είναι ένας πνευματικός άνθρωπος και ένας άνθρωπος της αγάπης. Όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες για την Κιβωτό πίστεψα ότι κάποια σκοπιμότητα υπάρχει», κατέθεσε ο τραγουδιστής.

Αντίθετη, ωστόσο, είναι η άποψη των δικηγόρων προς υποστήριξη κατηγορίας, που σημειώνουν ότι εισαγγελέας και ανακριτής εντόπισαν «σοβαρές ενδείξεις ενοχής» για τον πατέρα Αντώνιο, αναφέρει το ρεπορτάζ της Real News που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 9 Ιουλίου.

Δες παρακάτω όσα δήλωνε τον περασμένο Νοέμβριο ο Πάνος Μουζουράκης για την Κιβωτό του Κόσμου:

 

Read More

And More