Πάνος Μουζουράκης: Η αφιέρωση στην Μαριλού Κόζαρη στη μέση της συναυλίας – «Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια»

Ο Πάνος Μουζουράκης διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, καθώς όχι μόνο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μαριλού Κόζαρη αλλά οι δυο τους περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο Tik Tok, όπου ο Πάνος Μουζουράκης σταματάει τη συναυλία για να πάρει τηλέφωνο τη σύζυγό του και να της αφιερώσει το «Φίλα με Ακόμα». Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης λέει στους θαυμαστές του ότι μπορεί να χρειαστεί και… 44 χρόνια μέχρι να βρουν το άλλο τους μισό, όπως και εκείνος το βρήκε στο πρόσωπο της Μαριλού Κόζαρη.

«Συγγνώμη έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου ένα τηλέφωνο. Αν είστε ερωτευμένοι, αν είστε ερωτευμένοι και τσακώνεστε δεν είναι σωστό. Αν είστε ερωτευμένοι και ζηλεύετε δεν είναι σωστό. Και εσείς που είστε πιο μικρά μην ενδώσετε σε κάτι, το οποίο δεν σας γεμίζει 100%. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια και 60 και 70 και 100 αλλά υπάρχει εκεί. Αυτό το πλάσμα… Φίλα με ακόμα…» είπε ο Πάνος Μουζουράκης κατά τη διάρκεια της συναυλίας του.

@charakaratza @Panos Mouzourakis Official #panosmouzourakis #filameakoma #filame #goals #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Chara Karatza

 

Read More

And More