Φωτογραφίες TLIFE

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την σύντροφό του στην Αίγινα για τον γάμο του ζευγαριού

Σήμερα το απόγευμα 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη που σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για τους πάνω από 500 καλεσμένους τους στον Πύργο Σαλιαρέλη. (δες εδώ φωτογραφίες από το εκκλησάκι και τον Πύργου που θα γίνει το πάρτι του γάμου)

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι καλεσμένοι του γάμου θα ξεπερνούν τους 500 με πολλούς να έχουν φτάσει στο νησί ήδη από την Παρασκευή 26/5 προκειμένου να είναι παρόντας στο γλέντι που είχε στηθεί στο σπίτι του Πάνου Μουζουράκη στην Αίγινα ενώ κάποιοι άλλοι, έδωσαν το παρών στο δείπνο που είχε ετοιμάσει για εκείνους σε γνωστή ταβέρνα του νησιού το ζευγάρι. (δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE από το δείπνο για τους φίλους του ζευγαριού)

Πολλοί ωστόσο από τους καλεσμένους άρχισαν να φτάνουν στο νησί σήμερα, προκειμένου να είναι παρόντες τόσο στο μυστήριο όσο και στο πάρτι που θα ακολουθήσει. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την σύντροφό του Κατερίνα. Το ζευγάρι, έφτασε στην Αίγινα νωρίς σήμερα το μεσημέρι και πριν ξεκινήσει να ετοιμάζεται για τον γάμο, θέλησε να απολαύσει μια βόλτα στο νησί. 

Σε αυτή τους τη βόλτα τους εντόπισε και ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και η αγαπημένη του Κατερίνα έδειχναν να είναι σε ιδιαίτερα χαρούμενη διάθεση.

Διάβασε επίσης: 

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφίζει τη φουσκωμένη κοιλιά της νύφης, Μαριλούς Κόζαρη πριν τον γάμο με τον Πάνο Μουζουράκη

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Στην Αίγινα για τον γάμο Μουζουράκη – Κόζαρη

Μαριλού Κόζαρη: Τα ιδιαίτερα παπούτσια που θα φορέσει στον γάμο της με τον Πάνο Μουζουράκη – Η αγωνία της Κατερίνας Καινούργιου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More