Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μετά τον θάνατό του

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου επέστρεψε στις εμφανίσεις της ως μουσικός, αφού το βράδυ της Παρασκευής έπαιξε σαξόφωνο σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια μέσω instagram, ήταν το πιο δύσκολο Live της ζωής της, καθώς η ίδια θρηνεί για τον θάνατο του συντρόφου της, Πάνου Νάτση ο οποίος έφυγε στα 31 του χρόνια, μετά από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

«Γράφω ολόκληρα κατεβατά και τα σβήνω… ήταν το πιο δύσκολο live της ζωής μου και σας ευχαριστώ που ήσασταν όλοι εκεί», έγραψε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Δες σχετικά βίντεο:

Να θυμίσουμε πως ο Πάνος Νάτσης σχεδίαζε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού η σχέση του με την Διονυσία Γεωργιάδου μετρούσε αρκετό καιρό. Λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του, το ζευγάρι είχε περάσει χαλαρές στιγμές, οργανώνοντας τη νέα του απόδραση στα χιόνια.

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του ηθοποιού, βύθισε στο πένθος τους ανθρώπους του, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο ο οποίος έχει να θυμάται τον Πάνο Νάτση ως το καλό παιδί της υποκριτικής. 

Πάνος Νάτσης – Δες επίσης

Πάνος Νάτσης: Η συγκινητική στιγμή που η Κατιάνα Μπαλανίκα παίρνει από το χέρι τον αντικαταστάτη του και υποκλίνονται στο κοινό

Πάνος Νάτσης: Βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του μετά τον χαμό του – Όλα όσα έγιναν

Πάνος Νάτσης: Η αδημοσίευτη κοινή φωτογραφία που ανέβασε η σύντροφός του, 11 ημέρες μετά τον θάνατό του

 

Read More

And More