Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του Διονυσία Γεωργιάδου στην πρώτη της βραδινή έξοδο μετά τον θάνατό του

Την πρώτη της βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Διονυσία Γεωργίαδου, η σύντροφος του Πάνου Νάτση 32 μέρες μετά τον θάνατό του. 

Ο 31χρονος ηθοποιός, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού ενώ επέστρεφε από τα γενέθλια της καλής του φίλης και συναδέφλου Αλεξανδρας Ταβουλάρη.

Ο θάνατός του προκάλεσε απέραντη θλίψη όχι μόνο στους συναδέλφους και τους συγγενείς του αλλά και την σύντροφό του Διονυσία Γεωργιάδου με την οποία – όπως η ίδια αποκάλυψε – προσπαθούσαν να κάνουν παιδί.

«Μετακόμισα στο σπίτι που ετοιμάζαμε με τον Πάνο Νάτση, ήταν κανονισμένη η μετακόμιση. Είναι το σπίτι που θα πηγαίναμε μαζί. Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνει. Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά, προχωρούσαμε και εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, ο γάμος είναι κάτι δευτερεύον. Μιλήσαμε δέκα λεπτά πριν το ατύχημα και τον περίμενα να επιστρέψει σπίτι» ήταν μερικά από όσα αποκάλυψε η Διονυσία Γεωργιάδου στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

Η ίδια, όλες αυτές τις μέρες προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της και να βάλει και πάλι σε τάξη τη ζωή της συνεχίζοντας κανονικά τις εμφανίσεις της ως μουσικός. Χθες βράδυ, η Διονυσία Γεωργιάδου βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί του Πειραια μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, την Τραϊάνα Ανανία, τον Βαλάντη και τον Νεκτάριο Σκαμνάκη και απόλαυσε μια ήρεμη και ήσυχη βραδιά.

Φωτογραφίες: Νdp

Read More

And More