Πάνος Νάτσης: Κόσμος έξω από το θέατρο όπου πρωταγωνιστούσε – Εκεί έμαθαν για τον θάνατό του

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση για τον θάνατο του 31χρονου ηθοποιού. Ο Πάνος Νάτσης τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Ο ηθοποιός επέστρεφε από το σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, με την οποία γιόρτασαν τα γενέθλιά της, μαζί με τους πρωταγωνιστές της παράστασης, Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του.

Οι παραστάσεις στο θέατρο Ήβη αναβάλλονται για τις επόμενες ημέρες, μετά από σχετική ανακοίνωση της θεατρικής παραγωγής για τον χαμό του Πάνου Νάτση.

Λεπτομέρειες από το τροχαίο δυστύχημα του ηθοποιού παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του ANT1. Ο 31χρονος ηθοποιός είχε γνωρίσει μεγάλη δημοσιότητα μέσα από την καθημερινή σειρά, Γυναίκα χωρίς όνομα η οποία και είχε προβληθεί μέσα από τη συχνότητά του ANT1.

Όπως ενημέρωσε το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, κάποιοι από τους θεατές έφτασαν σήμερα το απόγευμα έξω από το θέατρο Ήβη, όπου και δεν γνώριζαν για τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Εκεί  βρήκαν τα ρολά κατεβασμένα, ενώ ενημερώθηκαν για την θλιβερή είδηση.

Read More

And More