Πάνος Νάτσης: Ο Αντώνης Βλοντάκης πληροφορήθηκε τον θάνατό του από δημοσιογράφο – «Έχω χάσει τα λόγια μου»

Ο αιφνίδιος θάνατος του Πάνου Νάτση σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Μηνύματα θλίψης και πόνου έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους περισσότερους να μη μπορούν να πιστέψουν ακόμα πως ένα τόσο νέο παιδί χάθηκε άδικα στην άσφαλτο.

Ο Αντώνης Βλοντάκης πληροφορήθηκε για την απώλεια από τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι, Οδυσσέα Μητσόπουλο.

«Τι είπες τώρα; Ω ρε φίλε τι μας είπες τώρα; Είναι ό,τι πιο λυπηρό έχω ακούσει. Κουράγιο στους δικούς του. Δε ξέρω τι να πω. Από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Έχω χάσει λίγο τα λόγια μου, έχω χάσει τα πόδια μου… Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Πάντα ευδιάθετος και πάντα χαμογελαστός. Δε μπορώ να το πιστέψω. Ο Θεός έψαχνε καλή παρέα» είπε σοκαρισμένος ο Αντώνης Βλοντάκης.

Από την άλλη, ο Θανάσης Αλευράς σημείωσε πως «δε ξύπνησε ένα ωραίο πρωινό για την οικογένεια του θεάτρου. Είναι πολύ σοκαριστικό όλο αυτό. Κατάφερε να μας σκίσει την καρδιά. Τόσο αγαπητό παιδί, τόσο δοτικό παιδί. Ένα παιδί με τόσο καθαρή ψυχή, τόσο ωραίος συνάδερφος, τόσο νέος. Είμαστε μουδιασμένοι. Είμαστε στα τηλέφωνα ο ένας με τον άλλον. Κάπως ακόμα δεν το χωράει και το μυαλό μας. Δεν θέλω να τον χαιρετίσω, ούτε και να πω τίποτα δεν θέλω».

Σοκαρισμένος είναι και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος χαρακτήρισε τον ηθοποιό ως έναν εξαιρετικό άνθρωπο. «Έχω πάθε σοκ. Ένας υπέροχος άνθρωπος ήταν, ένα εξαιρετικό παλικάρι. Τι να πει κανείς στους δικούς του;». 

«Σοκ τεράστιο… Ένα υπέροχο πλάσμα. Ό,τι κι αν πω είναι λίγο νομίζω. Σπουδαίο παιδί, σπουδαίος άνθρωπος» τόνισε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Read More

And More