Πάνος Νάτσης: Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση ότι ο Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Ο ηθοποιός, πριν σκοτωθεί στο μοιραίο τροχαίο, βρισκόταν στα γενέθλια της συναδέλφου του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, όπως μετέφερε, μιλώντας στην εκπομπή του Mega, «Τι λες τώρα» η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη, Μαργαρίτα Δρούτσα, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Μετά την παράσταση βρέθηκαν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για να γίνουν τα γενέθλια. Μετά κανείς δε ξέρει τι έφυγε και που πήγε ο Πάνος. Ήταν οδηγός μηχανής για πολλά χρόνια. Ήμασταν 3 χρόνια σε αυτή την παράσταση. Ήταν ένα παιδί όλο ζωή. Ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι. Είχε δεθεί πάρα πολύ με τους συμπρωταγωνιστές του και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο Γιώργος από ό,τι ξέρω είναι σε τραγική κατάσταση. Σε τραγική κατάσταση. Το γνωρίζω αυτό. Δεν του μίλησα εγώ, αλλά ο παραγωγός μας, Πάνος Κατσαρίδης. Από εκείνον το έμαθε ο Γιώργος. Από τον Πάνο Κατσαρίδη» είπε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα Δρούτσα.

Όπως είπε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής, κάλεσε τον Γιώργο Καπουτζίδη στο τηλέφωνο, όμως ο ίδιος δεν της απάντησε.

Read More

And More