Πάνος Νάτσης: Οι φίλοι και συνάδελφοί του τον αποχαιρέτησαν σήμερα με δάκρυα στα μάτια

Θλίψη επικράτησε όπως ήταν λογικό στην κηδεία του Πάνου Νάτση, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1. Η μηχανή του 31χρονου ηθοποιού συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο κέντρο της Αθήνας με τον θάνατό του να είναι ακαριαίος.

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2 στο νεκροταφείο Σχιστού προκειμένου να πουν στον αγαπημένο ηθοποιό το τελευταίο “αντίο”. Ανάμεσά τους, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, η συμπρωταγωνίστριά του στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιάννης Κουκουράκης και η Σοφία Μανωλάκου.

«Δε νομίζω ότι χωράνε λόγια για να εκφράσω τη θλίψη μου γιατί ήταν ένα πλάσμα υπερταλαντούχο, εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός φίλος και ένα πλάσμα που είχε πολλή αγάπη για τους ανθρώπους» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος σε δηλώσεις του.

«Ο Πάνος ήταν μια ελπίδα για το θέατρο με μια λαμπρή καριέρα που τώρα ξεκίναγε, ένα παιδί μάλαμα» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στις κάμερες.

Ενώ και η Σοφία Μανωλάκου με δάκρυα στα μάτια είπε: «Ήρθαμε να αποχαιρετήσουμε τον φίλο μας. Πολύ απρόσμενα μας την έκανε. Μας την έκανε ο Πάνος μας. Ήταν χαρούμενος, αισιόδοξος, ήταν η χαρά της ζωής πραγματικά»

Read More

And More