Πάνος Νάτσης: Την παραβίαση του STOP εξετάζει η τροχαία

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ο Πάνος Νάτσης τα ξημερώματα του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου σε τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε η Ηρώ Καριοφύλλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η τροχαία προσπαθεί να διερευνήσει το τι ακριβώς συνέβη και βρήκε τραγικό θάνατο ένας πολύ νέος άνθρωπος.

Στο συγκεκριμένο σημείο, στη συμβολή των δρόμων Δεληγιώργη και Κεραμεικού, δεν υπάρχει φανάρι αλλά υπάρχει ένα STOP. Πράγμα που σημαίνει ότι ο ένας από τους δύο οδηγούς, είτε ο Πάνος Νάτσης είτε ο οδηγός του απορριμματοφόρου, παραβίασε το STOP. Αυτό που γνωρίζει η τροχαία είναι ότι τα οχήματα κινούνταν κάθετα και κανένας από τους δύο οδηγούς δεν σταμάτησε.

«Για να δουν, λοιπόν, ποιος παραβίασε το STOP έχουν συλλέξει το υλικό από τις κάμερες από τα μαγαζιά που υπάρχουν στην περιοχή και έχουν κάνει και την αυτοψία τους. Αναμένεται, επίσης, να μπει στην υπόθεση και πραγματογνώμονας για να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη» υπογράμμισε η ρεπόρτερ του Alpha.

Τέλος, ο οδηγός του απορριμματοφόρου συνελήφθη χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι ο υπαίτιος του δυστυχήματος. Συνελήφθη καθώς αυτή είναι η διαδικασία από την στιγμή που υπάρχει θάνατος, κάτι που συμβαίνει πάντα όταν είναι θανατηφόρο το τροχαίο.

Read More

And More