Πάνος Νάτσης: Το ηχογραφημένο μήνυμα του θεάτρου στη μνήμη του – Η ανακοίνωση για την παράσταση

Τεράστια θλίψη έχει σκεπάσει τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας λόγω του ξαφνικού και πρόωρου θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση. Ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου με τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους συνεργάτες του να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.

Ο Πάνος Νάτσης, πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” που παιζόταν στο θέατρο ΉΒΗ. Ωστόσο, μετά τον χαμό του, η παράσταση έχει μπει σε αναστολή μέχρι να μπορέσουν όλοι να ανακτήσουν και πάλι τις δυνάμεις τους από το τραγικό συμβάν που τους έχει αφήσει εμβρόντητους. 

Μάλιστα, καλώντας κανείς στο θέατρο ΉΒΗ, μπορεί να ακούσει ένα ηχογραφημένο μήνυμα από τις “Θεατρικές Σκηνές”, την εταιρεία παραγωγής που είχε αναλάβει την παράσταση, στη μνήμη του ηθοποιού ενώ παράλληλα γνωστοποιείται πως οι παραστάσεις αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

«Η οικογένεια των θεατρικών σκηνών με τεράστια θλίψη αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο μας συνεργάτη Πάνο Νάτση που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα σε τροχαίο δυστύχημα. Οι παραστάσεις για το “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”  στο θέατρο ΉΒΗ αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας». αναφέρει χαρακτηριστικά το ηχογραφημένο μήνυμα.

Το τελευταίο “αντίο” στον Πάνο Νάτση ειπώθηκε σήμερα στο κοιμητήριο του Σχιστού, με πλήθος κόσμου να προσέρχεται εκεί και να τον αποχαιρετήσει.

Read More

And More