Πάνος Σταθακόπουλος: «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες σε πάγκους στην Αιόλου για να τα βγάλω πέρα»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας. Το «χαμογελαστό παιδί» της υποκριτικής, όπως τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, μοιράστηκε δυνατές στιγμές της ζωής του, τα παιδικά χρόνια στο χωριό, τη φοίτηση του στην Ιερατική Σχολή της Τήνου και τα σχέδια των γονιών του για σπουδές στην Ιταλία.

«Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα υπόγειο. Μου φαινόταν παράδεισος. Είχα μόνο μια τηλεόραση με ασπρόμαυρη εικόνα, αλλά χωρίς ήχο. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο λογιστήριο μια εταιρείας με είδη υγιεινής αλλά έφυγα από εκεί, γιατί είχα γραφτεί κρυφά σε δραματική σχολή. Όταν πέρασα στη σχολή, πήγα στην Αιόλου, έγινα μικροπωλητής και πουλούσα μπρίκια και κάλτσες στους πάγκους για να τα βγάλω πέρα. Δύο χρόνια δούλευα εκεί, έβγαζα μεροκάματο. Πήγαινα πολύ πρωί και έφευγα μεσημέρι» αποκάλυψε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Γιατί ο Πάνος Σταθακόπουλος αποφεύγει τον γάμο και πώς αντέδρασε όταν κάποτε τον είχε σκεφτεί; 

«Είμαι ελεύθερος και ωραίος. Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Πέρασε από το μυαλό μου, αλλά όπως πέρασε έτσι κι έφυγε. Τι να μπεις τώρα σε διαδικασία χωρισμού και διαζυγίου. Δεν έκατσε, δεν έτυχε και δεν θέλω. Είμαι υπέρ της συντροφικότητας περισσότερο και όχι του γάμου. Θέλω την ησυχία μου. Δεν είχα κάποια δυσάρεστη εμπειρία, βλέπω γύρω γύρω τι συμβαίνει» ανέφερε χιουμοριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Read More

And More