Πάνος Ζήνας: Διέρρηξαν τη βίλα του στη Μύκονο! Οι ληστές άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο με λεφτά και κοσμήματα!

Θύμα ληστείας έπεσε ανήμερα της γιορτής του, ο γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας, Πάνος Ζήνας. Άγνωστοι διέρρηξαν τον δεκαπενταύγουστο την βίλα του στη Μύκονο και κυριολεκτικά … ξήλωσαν το καλά κρυμμένο χρηματοκιβώτιο.

Ο Πάνος Ζηνας, δεν πίστευε στα μάτια του όταν γύρισε στο εξοχικό του σπίτι στα Χουλάκια το βράδυ της 15ης Αυγούστου. Το σπίτι ήταν άνω κάτω ενώ έλειπει από την κραβατοκάμαρα, ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ξήλωσαν οι κλέφτες, αφού ήταν εντοιχισμένο μέσα σε μια ντουλάπα!

Σύμφωνα με την Espresso, ο επιχειρηματίας δεν γνωρίζει το ακριβές χρηματικό ποσό που υπήρχε στο χρηατοκιβώτιο γιατί έβαζαν χρήματα μέσα σε αυτό και οι συνεργάτες του αλλά σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να έκαναν φτερά… πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ!

Στο χρηματοκιβώτιο που εκλάπη υπήρχαν επίσης προσωπικά έγγραφα και κοσμήματα, ενώ οι κλέφτες πριν φύγουν πήραν έναν πανάκριβο πίνακα ζωγραφικής, ηλεκτρονικά είδη καθώς και ρούχα υψηλής ραπτικής!

Ο Πάνος Ζήνας μιλώντας στην εφημεριδα, είπε ότι εκείνη τη νύχτα έλειψε δυο ώρες από το σπίτι του, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει αν υποψιάζεται κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον του για να μην δώσει πληροφορίες… Όπως όλα δείχνουν πάντως, οι δράστες ήξεραν τα κατατόπια του σπιτιού του επιχειρηματία. Δήλωσε επίσης ότι έχει και συναγερμό και φύλακα έξω από το σπίτι. Σύμφωνα με την αστυνομία όμως ο συναγερμός ήταν απενεργοποιημένος ενώ δεν υπήρχε φύλακας…

Read More

And More