Παντελής Καναράκης: Το «ευχαριστώ» στις Κορομηλά - Μενεγάκη και οι φωτογραφίες από το παρελθόν!

Παντελής Καναράκης: Το «ευχαριστώ» στις Κορομηλά – Μενεγάκη και οι φωτογραφίες από το παρελθόν! | tlife.gr

Ο Παντελής Καναράκης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, αφού έχει δοκιμαστεί σε πολλά και διαφορετικά πράγματα, βγάζοντάς τα εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Το απόγευμα της Παρασκευής, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ με φωτογραφίες από το παρελθόν, προκειμένου να ευχαριστήσει την Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη, γυναίκες που τον βοήθησαν πολύ στην αρχή της καριέρας του.

«Η Ρούλα! Απ´ αυτήν ξεκίνησαν όλα. Θέλω να μου φέρεται έναν μικρό αδυνατούλη κωμικό που είναι στις θαλάσσιες χάντρες είπε. Και από άγνωστο αδυνατούλη, μ´ έκανε σε μια μέρα, πρόσωπο της τηλεόρασης! Η Ελενη! Στο μικρό γραφείο στο Μαρούσι όταν της είπα δεν ξέρω τι να κάνω σε μια πρωινή εκπομπή, μου είπε αφού περνάω εγώ καλά μαζί σου θα περνάει κι ο κόσμος!

Και για δυο χρόνια μ´ έβαζε στα σπίτια σας! Μπήκα λίγο ανάποδα στο χώρο! Από εκπομπές πρώτα! Ποσα ευχαριστώ σ´ αυτές τις τεράστιες γυναίκες, πόσο ευγνώμων, πόσο χαρούμενος, πόσο ευτυχισμένος! Ο θεός να σας έχει καλά μοναδικές κυρίες μου!!!», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες τη φωτογραφία:

Ο Παντελής Καναράκης γύρισε το χρόνο πίσω!

READ more