Παντελής Παντελίδης: Επτά χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή – Το δυστύχημα και η ζωή της οικογένειάς του χωρίς εκείνον

18 Φεβρουαρίου 2016 – Η είδηση ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο προκαλεί σοκ, με τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα ενημερωτικά και lifestyle sites να ανακοινώνουν την θλιβερή είδηση για τον χαμό του.

Νωρίς το πρωί στις 08:20, ο Παντελής Παντελίδης αφήνει την τελευταία του πνοή στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ οδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητό του, το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες.

Μαζί του στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμη δυο φίλες του – η Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου – οι οποίες τραυματίστηκαν, η μια αρκετά σοβαρά και η άλλη πιο ελαφρά. Αυτές ήταν και οι πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία εκείνο το πρωί με τους πάντες να σπεύδουν στο σημείο στο οποίο ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του.

Μίνα Αρναούτη – Φρόσω Κυριάκου: Οι δύο γυναίκες στο όχημα του Παντελίδη

 

Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου ήταν οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα του Παντελή Παντελίδη το μοιραίο πρωινό. Χρειάστηκε μάλιστα μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου οι δύο γυναίκες να συνέλθουν σωματικά και ψυχικά, μιλώντας για όσα βίωσαν στο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον τραγουδιστή.

Φρόσω Κυριάκου

Από την πρώτη στιγμή μετά το τροχαίο, η Φρόσω Κυριάκου θέλησε να μείνει μακριά από τη δημοσιότητά, ακολουθώντας την νομική πλευρά της υπόθεσης. Η ίδια μάλιστα αποφάσισε να απέχει και από τα social media, αφού μέχρι και σήμερα, οι φωτογραφίες της στο διαδίκτυο είναι ελάχιστες.

Μίνα Αρναούτη

Τραγικές ώρες και την δεύτερη γυναίκα που επέβαινε στο όχημα του Παντελή Παντελίδη.  Η Μίνα Αρναούτη, εκτός από τον δικαστικό αγώνα, είχε να αντιμετωπίσει μπροστά της και τον αγώνα αποκατάστασης της υγείας της, αφού η ίδια ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα για τα επόμενα χρόνια, μέχρι και σήμερα.

Μίνα Αρναούτη: Ο Γολγοθάς μετά το τροχαίο και η ζωή της σήμερα

 

Επτά χρόνια μετά το τροχαίο και η Μίνα Αρναούτη, κατά διαστήματα, έχει ξεσπάσει για τον «πόλεμο» που δέχτηκε αρκετές φορές στο διαδίκτυο.

Η Μίνα Αρναούτη έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ωστόσο από το τροχαίο και μετά η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεψε να εργαστεί. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει: «Τόσα χρόνια άνεργη, δεν ρωτάει κανείς πώς ζω, αν έχω χρήματα, αν μπορώ να πάω στην Αθήνα για εξετάσεις. Οι εξετάσεις είναι πολύ ακριβές και δεν έχω ασφάλεια τα τελευταία τρία χρόνια».

Μίνα Αρναούτη – Τα καλοκαίρια στην Μυτιλήνη

Μπορεί να μοιράζεται τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Μυτιλήνη, ωστόσο τα καλοκαίρια της είναι αφιερωμένα στο νησί της. Η Μίνα Αρναούτη, πιστή στο πατρικό της σπίτι, απολαμβάνει τις αγαπημένες παραλίες της Λέσβου, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Μάλιστα, η Μίνα Αρναούτη έκανε το βράδυ της Παρασκευής μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook για τα επτά χρόνια από τη μέρα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης, όπου έγραψε: «7 χρόνια περάσανε ψυχή μου…».

 

Δίκη Παντελή Παντελίδη

 

Τον Ιανουάριο του 2022 ξεκίνησε η δίκη που αφορούσε τις αποζημιώσεις για το τροχαίο ατύχημα του Παντελή Παντελίδη. Πρώτη κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη.

Από την πλευρά της οικογένειας Παντελίδη, ο δικηγόρος τους, Απόστολος Λύτρας, επέμεινε πως σύμφωνα με τα στοιχεία, ο άτυχος τραγουδιστής δεν βρισκόταν στη θέση του οδηγού.

«Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Δεν μπορείς να συνεχίσεις. Εκεί που σταματάς και ξεχνιέσαι. Ξαφνικά γίνεται κάτι και ξαναγυρίζεις πίσω. Ευελπιστώ σε 2-3 χρόνια θα έχω ξεμπερδέψει. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την οικογένεια Παντελίδη. Μόνο μηνύσεις κι αγωγές ανταλλάσσουμε», δήλωσε πριν από λίγους μήνες η Μίνα Αρναούτη.

Η οικογένεια Παντελίδη σήμερα

 

Επτά χρόνια μετά το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του γιου τους, η Αθηνά Παντελίδου και ο σύζυγός της, Σταύρος, προσπαθούν να βρουν μικρές στιγμές χαράς στα υπόλοιπα παιδιά τους, Κωνσταντίνο Παντελίδη και Τριαντάφυλλο.

Ο πρώτος μάλιστα ακολούθησε τα μουσικά βήματα του μεγάλου του αδερφού. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μετρά ήδη τις πρώτες του δουλειές πάνω στο τραγούδι, αλλά και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα.

Από την άλλη, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης επικεντρώθηκε στην προσωπική του ζωή, αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του Πωλίνα Φιλίππου την οποία πριν χρόνια γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το «Καφέ της Χαράς». Η Πωλίνα Φιλίππου και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. 

Σταύρος Παντελίδης – Η περιπέτεια της υγείας του

 

Όπως έγινε γνωστό πρόσφατο, ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, έπειτα από ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν», δήλωσε στον ANT1 ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Επτά χρόνια μετά ο Παντελής Παντελίδης δεν έχει ξεχαστεί. Τα τραγούδια του συνεχίζουν να παίζουν και να προκαλούν χαμό στα νυχτερινά μαγαζιά, ενώ φίλοι, συνεργάτες αλλά και εκπρόσωποι της λαϊκής μουσικής σκηνής της χώρας τον μνημονεύονται μέχρι και σήμερα.

Read More

And More