Παντελής Παντελίδης: Η αγάπη του κόσμου στο μνημόσυνο και ο πόνος της μητέρας του – Όλα όσα έγιναν

Πλήθος κόσμου, θαυμαστές, άνθρωποι που τον αγάπησαν για τα τραγούδια του αλλά και το ταπεινό προφίλ του βρέθηκαν χθες το πρωί στο νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας αλλά και στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα για να τιμήσουν τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη.

Πέρασαν 40 μέρες από τον ξαφνικό θάνατό του αλλά η αγάπη του κόσμου δε μειώθηκε ούτε …λίγο! Και αυτό φάνηκε χθες στο μνημόσυνο του τραγουδιστή. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Παντελή Αθηνά, στο πρόσωπο της οποίας φαινόταν ο πόνος… Συντετριμμένος και ο πατέρας του Σταύρος.

Το TLIFE, βρέθηκε χθες στο μνημόσυνο του δημοφιλή τραγουδιστή και κατέγραψε με διακριτικότητα όλα όσα έγιναν. Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα της μητέρας του Παντελή μέσα από τα λόγια του ιερέα που τέλεσε την τελετή, κάνοντας λόγο για τον κόσμου που είχε βοηθήσει ο Παντελής, όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά την εκκλησία ο κόσμος πήγε στο νεκροταφείο για να αφήσει ένα λουλούδι στον τάφο του Παντελή. Ο πόνος βουβός… Αλλά τα τραγούδια του δυνατά… Τον τίμησαν οι φίλοι του, βάζοντας τα τραγούδια του, στο τελευταίο σπίτι του…

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ



Ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Χάρης Σιανίδης, η Αμαρυλλίς και ο Γιάννης Βασιλείου ήταν μερικοί από τους συνεργάτες και φίλους του Παντελή που πήγαν στο μνημόσυνο

Read More

And More