Παντελής Παντελίδης: Η τελευταία μέρα, το δανεικό αυτοκίνητο και το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή!

Όλοι οι φίλοι και συγγενείς ήλπιζαν μέχρι τελευταία στιγμή να πρόκειται για ένα ψέμα… Δυστυχώς όμως ο αγαπητός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, σκοτώθηκε στα 33 του χρόνια σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί σε δρόμο κοντά στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν από το «Ασκληπιείο» Βούλας και τον διοικητή του νοσοκομείου, ο Παντελής Παντελίδης διεκομίσθη νεκρός στις 09.20 το πρωί της Πέμπτης. Η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής που θα γίνει σύντομα, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του τραγουδιστή.



Έφυγε πικραμένος
Τις τελευταίες ημέρες είχε ξεσπάσει σάλος με ένα τραγούδι του που στους στίχους του ακούγαμε: “Θυμίζεις σκάρτη γκόμενα που τριγυρνά στα κατεχόμενα”. Ο Παντελής από την αρχή της καριέρας του μόνο καλά είχε συνηθίσει να ακούει κι αν συνεβαινε και κάτι, ήταν ο τύπος που έλεγε “δεν πειράζει, ας λένε”. Το τελευταίο περιστατικό όμως φαίνεται πως τον πίκρανε πολύ σύμφωνα με τον περίγυρό του και τον έκανε να απαντήσει στο facebook, δίνοντάς μας να καταλάβουμε πως δεν είχε κάποια κακή πρόθεση.

“Γράφοντας στίχους όπως πάντα με γνώμονα την αλήθεια της ψυχής μου έγραψα ένα τραγούδι για μία κοπέλα που ενώ ήταν με Ελληνόπουλο, το απαρνήθηκε προτιμώντας να ζήσει τη μεγάλη ζωή με έναν πλούσιο Τούρκο στη μεριά των κατεχόμενων.Έτσι ανέφερα μέσα στο τραγούδι τους στίχους “εκεί τι κάνεις;” και “πατρίδα πουλάς” χαρακτηρίζοντάς τη “σκάρτη”.Είναι μία ερωτική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που μου έχουν εξιστορηθεί κατά καιρούς και με πείραξαν.Όσο για το αν γνωρίζω τη σοβαρότητα της λέξης κατεχόμενα και το αν συμπονώ και σέβομαι τους Ελληνοκύπριους δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο από το ο,τι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει ως στρατιωτικός σε πολεμικά πλοία υπερασπιζόμενος τη σημαία της Ελλάδας και της Κύπρου πάντα έτοιμος να δώσω και τη ζωή μου αν χρειαστεί στη δύσκολη στιγμή και γι αυτό και εχω παρασημοφορηθεί απ’την πατρίδα.Απ’όσους πρόλαβαν να με καταδικάσουν ζητώ συγνώμη που τους στεναχώρησα αλλά δυστυχώς το ερμήνευσαν λάθος.Παρ’όλα αυτά λόγω της παρεξήγησης αυτής και της διάστασης που πήρε το θέμα αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κύπριους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε. Σας ευχαριστώ όλους. Παντελής Παντελίδης”

Η τελευταία του ημέρα και δυο πριν την πρεμιέρα στο Teatro με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παντελής την τελευταία ημέρα παρέδωσε το διθέσιο σπορ αυτοκίνητό του στον επιχειρηματία Χάρη Αναστασόπουλο που ασχολείται με τις πωλήσεις και πήρε με leasing από την εταιρεία “Α. Πασχαλίδης Α.Ε.” (όπως είναι το πραγματικό όνομα του Αντώνη Ρέμου) το μοιραίο τζιπ για να εξυπηρετηθεί με το οποίο και τράκαρε. Ο φίλος του Νάσος Γουμενίδης που μίλησε στο Πρωινό είπε πως οταν μίλησε την ίδια μέρα με τον τραγουδιστή του είπε πως ήταν πολύ πιεσμένος και πως ήθελε να συζητήσουν στην πρεμιέρα του το θέμα που προκλήθηκε με την Κύπρο και το τραγούδι. Στις 19 Φεβρουαρίου και ημέρα Παρασκευή θα γινόταν η πρεμιέρα που τόσο περίμενε στο Teatro με την Δέσποινα Βανδή κα ιτον Κώστα Μαρτάκη. Ο Κώστας Μαρτάκης δεν άντεξε κι αποχώρησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Καλημερούδια”.



Το χρονικό του τροχαίου
Ο Παντελής Παντελίδης που συνοδευόταν από δύο γυναίκες κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης. Όλα δείχνουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν κατάφερε να ελέγξει το αυτοκίνητο. Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στις διαχωριστικές μπάρες που υπάρχουν στο σημείο όπου ο δρόμος στρίβει για να μπει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr από την τροχαία λένε ότι η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι μπάρες μπήκαν μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τραυμάτισαν βαρύτατα τον 33χρονο τραγουδιστή. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες μετέφεραν άμεσα τον τραγουδιστή στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δυστυχώς τα τραύματα του τραγουδιστή ήταν βαρύτατα με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα ο τραγουδιστής να εκπνεύσει.

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία - ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο
Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι
Στο νοσοκομείο ξεκίνησαν να φτάνουν από νωρίς συγγενείς και φίλοι με τον επιχειηματία Κώστα Μπερτάκη να αναγνωρίζει αρχικά το πτώμα του τραγουδιστή. Στη συνέχεια κατέφτασαν οι γονείς και ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος οι οποίοι συντετριμμένοι αντίκρυσαν νεκρό τον αγαπημένο τους Παντελή.

Read More

And More