Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του αδελφού του, Τριαντάφυλλου, τρία χρόνια μετά τον θάνατό του

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016, όταν ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα πλησίον της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του τραγουδιστή, στο οποίο φίλοι και συγγενείς ήταν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του και να αποδείξουν πως ο Παντελής δε θα «πεθάνει» ποτέ.

Πριν λίγη ώρα, ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, δημοσίευσε μια φωτογραφία του αείμνηστου καλλιτέχνη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στην λεζάντα που την συνόδευε έγραψε ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές.

«3 χρόνια μακριά μας…Λείπεις… Πάντα θα λείπεις… Δεν σε ξεχνάμε στιγμή… Ήσουν είσαι και θα είσαι ένα απλό παιδί που το ανέδειξε ο κόσμος και γι’ αυτό θα μείνεις ανεξίτηλος μέσα στις καρδιές όλου του κόσμου!!! Ταυτίστηκε ο κόσμος με τον Παντελή και θα είσαι για πάντα ο 1ος!!!! Λείπεις κάθε στιγμή κάθε λεπτό κάθε μέρα κάθε νύχτα η πληγή δεν μπαλώνει !!!!! Είμαι σίγουρος ότι θα είσαι εκεί που σου αξίζει εκεί που αγωνίστηκες και τα κατάφερες με το επίγειο ταλέντο σου και την απλότητα σου για πολλά χρόνια ακόμα γιατί ο κόσμος δεν θα σε αφήσει ποτέ να ξεχαστείς!!!! Σ’ αγαπάω και μου λείπεις κάθε μέρα και πιο πολύ !!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More