Παντελής Παντελίδης: Το TLIFE στο σημείο που σκοτώθηκε – Τα λουλούδια από θαυμαστή του

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα,  από την ημέρα που ο αγαπημένος σε όλους μας τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην οικογένεια και τους φίλους του αλλά σε ολόκληρο το πανελλήνιο. (δες εδώ φωτογραφίες από τη γειτονιά του τραγουδιστή)

Από τότε ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος και πρόσφατα η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έκρινε ότι ο μάρτυρας που είχε εμφανιστεί και υποστήριζε ότι στη θέση του οδηγού βρισκόταν η Φρόσω Κυριάκου είναι «όψιμος».

Και μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από εκείνη την τραγική ημέρα όμως η ανάμνησή του δεν έχει σβήσει. Η οικογένειά του συχνά μέσα από αναρτήσεις της κάνει γνωστό πόσο μεγάλο είναι το κενό που έχει αφήσει πίσω του ενώ τα τραγούδια του συνεχίζουν να ακούγονται μέχρι σήμερα.

Το TLIFE βρέθηκε στο σημείο όπου ο Παντελής άφησε την τελευταία του πνοή. Εκεί, βρίσκεται ένα μικρό εκκλησάκι που έχει φτιάξει προς τιμήν του η οικογένειά του, αλλά και το γκράφιτι με το πρόσωπό του που δημιουργήθηκε από θαυμαστές του. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος ήδη από το πρωί κάποιοι θαυμαστές του έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να ανάψουν ένα κεράκι και να αφήσουν μερικά λουλούδια στη μνήμη του.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More