Παντελής Τουτουντζής για Ελένη Φουρέιρα: «Είναι τόσο λαμπερή, χαμογελαστή, όμορφη και υπέροχη»

Η Ελένη Φουρέιρα επιβεβαίωσε ότι είναι για πρώτη φορά έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία

Όπως είναι επόμενο, η οικογένεια και οι στενοί φίλοι της τραγουδίστριας είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για εκείνη, καθώς η Ελένη Φουρέιρα επιθυμούσε πολύ να γίνει μανούλα.

Ο κολλητός της φίλος και κουμπάρος της, Παντελής Τουτουντζής μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Super Κατερίνα» εξέφρασε τη χαρά του για το ευχάριστο γεγονός.

«Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πόσο μα πόσο βαθιά χαρούμενος είμαι που η Ελένη θα γίνει μητέρα. Μια μεγάλη προσμονή! Η Ελένη είναι αδερφή μου και το έχει αποδείξει η αγάπη μας αυτό. Οπότε μόνο χαρά, αγωνία. Να βγαίνουμε με τα παιδάκια μας να παίζουμε, έχουμε σχεδιάσει όλη την υπόλοιπη ζωή μας πάνω σε αυτό. Είναι τόσο λαμπερή, τόσο χαμογελαστή, τόσο όμορφη, τόσο υπέροχη.

Ειλικρινά αυτή η σχέση είναι τόσο βαθιά και ουσιαστική που δεν έχει να κάνει με ταμπέλες και κουμπαριές, έχει να κάνει με βαθιά αγάπη και πολύ αληθινά συναισθήματα» εξομολογήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής. 

 

Read More

And More