Παντελής Τουτουντζής: Μας δείχνει την πιο γλυκιά φωτογραφία των παιδιών του

Μία τρυφερή ανάρτηση μοιράστηκε ο Παντελής Τουτουντζής το απόγευμα της Τρίτης 8/2 με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Ο γνωστός make up artist ανήρτησε μία γλυκιά φωτογραφία με τα τον γιο του και την κόρη του, όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί αγκαλιά πάνω σε ένα τραπέζι.

Ο Παντελής Τουτουντζής έχει μιλήσει πολλές φορές για τον ρόλο του ως πατέρας, λέγοντας μάλιστα πως είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή του.

«Όταν γεννήθηκε ο μεγάλος μας, στην αρχή τον είχαμε σε μια θερμοκοιτίδα. Είναι ο ήρωάς μας. Είχαμε δίδυμη κύηση και το ένα παιδάκι “έφυγε” στον ουρανό και το άλλο ήρθε στην αγκαλιά μας. Ήταν κάτι που έπρεπε να ξεπεράσω πολύ γρήγορα. Θυμάμαι ότι ήμουν στο αμάξι, σταματάω στα δεξιά με alarm, παίρνω τους γονείς μου και τους είπα “δεν είμαι πια γιος σας, αλλά μπαμπάς”. Σαν να σταμάτησα να είμαι παιδί σε αυτή τη ζωή και έγινα πατέρας. Ήταν σαν να έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου, ότι αυτόν τον ρόλο, που τον έδωσε ο Θεός θα τον τιμήσω.

Μετά από 20 ημέρες ήρθε ο μικρός στο σπίτι και γέμισε… Μετά από ένα χρόνο και κάτι, ήρθε και η πριγκίπισσά μας. Η αγαπημένη μας στιγμή είναι όταν κάνουμε τα μπανάκια μας το βράδυ και καθόμαστε με τα μπουρνούζια μας και κάθε βράδυ κάνουμε και κάτι διαφορετικό», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Παντελής Τουτουντζής.

 

Read More

And More