Παντελής Τουτουντζής: Σκληρή απάντηση στη Μαρία Ιωαννίδου μετά τις δηλώσεις της – «Έλεος πια, μη μας δηλητηριάζετε»

Ο Παντελής Τουτουντζής ξέσπασε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ιωαννίδου για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»: Κύριε Κασσελάκη, διαφωνώ να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια τα ομόφυλα ζευγάρια. Να ζουν μαζί τα ομόφυλα ζευγάρια, δεν με πειράζει, άλλα να μην παντρεύονται. Με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ξεφεύγουμε. Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο».

Ο Παντελής Τουτουντζής απάντησε στα λεγόμενα της Μαρίας Ιωαννίδου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ανάρτησε δύο ιστορίες. Στην πρώτη δημοσίευσε μία φωτογραφία της Μαρίας Ιωαννίδου με την επίμαχη δήλωση, γράφοντας από κάτω το σχόλιό του: «Σύμφωνα με μελέτες, αυτό που αναφέρει η κυρία Ιωαννίδου δεν ισχύει και θα χαρώ να μοιραστώ μαζί της την αντίστοιχη βιβλιογραφία. ΥΓ: φτάνει πια έλεος!».

«Είμαστε μπαμπάδες δύο υπέροχων παιδιών, που καθημερινά δίνουμε την ψυχή μας για να τα γεμίσουμε με αγάπη, φροντίδα, αποδοχή και δύναμη… Το μέτρο της επιτυχίας μας είναι η ευτυχία των παιδιών μας και αυτό θα παλεύουμε μια ζωή… Εύχομαι να κοιτάζουμε όλοι τα παιδιά μας μέσα στα μάτια και να βλέπουμε αυτή τη λάμψη της χαράς… Να τα κρατάμε στην αγκαλιά μας και να νιώθουν ότι είμαστε οι κυματοθραύστες για κάθε κακοτοπιά…

Αν πραγματικά νοιάζεστε, μην μας δηλητηριάζετε, αφήστε μας μέσα στην αγάπη μας, έχουμε πολλά να δώσουμε, ώστε να βγάλουμε όμορφους ανθρώπους στην κοινωνία. ΥΓ: θα σταθούμε σαν βράχοι δίπλα στα παιδιά μας, ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα στήριξης», γράφει ο γνωστός make up artist Παντελής Τουτουντζής στο κείμενό του.

Read More

And More