Παντρεύεται η Γιώτα Τσιμπρικίδου: Φωτογραφίες από το bachelorette πριν από τον γάμο της

Φωτογραφίες από το bachelorette party της δημοσίευσε η Γιώτα Τσιμπρικίδου αποκαλύπτοντας έτσι πως σε λίγες ημέρες παντρεύεται τον σύντροφό της.

Η γνωστή παρουσιάστρια – δημοσιογράφος, στο παρελθόν είχε αναφερθεί στα σχέδιά της, αλλά και την αναβολή που είχε πάρει ο γάμος της, χωρίς ωστόσο να περνά σε λεπτομέρειες για τον άνδρα με τον οποίο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. 

«Τα τελευταία χρόνια είμαι σε μία σχέση πολύ συγκεκριμένη, δεν κρύβω κάτι, δεν διαλαλώ και κάτι. Με το καλό να γίνει ο γάμος. Μου έχει κάνει πρόταση και φοράω και το δαχτυλίδι, όταν δεν τον ξεχνάω καμιά φορά στο κομοδίνο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Open η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου η Γιώτα Τσιμπρικίδου δημοσίευσε φωτογραφίες από το bachelorette party που διοργάνωσαν οι φίλες της.

«Με εσάς πάντα δίπλα μου, η χαρά μου πολλαπλασιάζεται…#bridetobe Ευχαριστώ(ξέρετε εσείς!!!) Τα γέλια μας, οι υποσχέσεις και οι αγκαλιές μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Read More

And More