Παντρεύεται η Σοφία Λεοντίτση: Όσα αποκαλύπτει στο TLIFE μετά τη ρομαντική πρόταση γάμου στην Ιταλία

Η Σοφία Λεοντίτση υποδέχτηκε το 2022 στην αγκαλιά του Τόλη Χριστοφοράκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι πριν από μερικές εβδομάδες αποκάλυψε τη σχέση του μέσα από τα social media και τις κοινές φωτογραφίες.

Πρόταση γάμου στην Ιταλία

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2021, η Σοφία Λεοντίτση έκανε στην πιο τρυφερή ανάρτηση στο instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της.

«Σήμερα στη Βενετία έζησα μια από τις σπουδαιότερες και όμορφες στιγμές της ζωής μου .. φυσικά και είπα το ΝΑΙ δεν θέλει ερώτημα … Είσαι ένας σπουδαίος και σύγχρονος μποέμ που ομορφαίνεις τους ανθρώπους γύρω σου … ανυπομονώ να σε συναντήσω στην εκκλησία και να γίνω η γυναίκα σου», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

Όλα έμοιαζαν παραμυθένια στην Βενετία για το ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο δεν σταμάτησε να ποζάρει μαζί. Αμέσως οι διαδικτυακοί τους φίλοι, αλλά και τα πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον, έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για την κοινή ζωή που ξεκινούν μαζί από εδώ και πέρα.

Οι πρώτες δηλώσεις στο TLIFE

Επιστρέφοντας από το ρομαντικό ταξίδι στην Βενετία, το TLIFE επικοινώνησε με την Σοφία Λεοντίτση η οποία και δεν έκρυψε την χαρά της για την προσωπική της ζωή.

«Είμαστε μαζί σχεδόν ένα χρόνο, ερωτευμένοι. Για την πρόταση γάμου δεν είχα υποψιαστεί τίποτα, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ ξαφνικό για μένα. Γνώριζα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν γιατί είχαμε πάρει την απόφαση να ζήσουμε μαζί, οπότε προς τα εκεί όδευε το πράγμα, δεν είχα αντιληφθεί όσα σχεδίαζε για το ταξίδι στην Βενετία και την πρόταση γάμου», είπε η Σοφία Λεοντίτση.

Και αποκάλυψε στο TLIFE για «Έχουμε ορίσει ημερομηνία για τον Σεπτέμβριο του 2023 όπου και θα γίνει ο γάμος μας, εκτός απροόπτου. Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Θα είναι θρησκευτικός ο γάμος», ανέφερε η Σοφία Λεοντίτση.

Πρωτοχρονιά με τις οικογένειές τους

Ο Τόλης Χριστοφοράκης και η Σοφία Λεοντίτση υποδέχτηκαν μαζί το νέο έτος, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς σε μια ιδιαίτερη βραδιά λίγα 24ωρα μετά την πρόταση γάμου.

Η Σοφία Λεοντίτση, ανέβασε σχετικό βίντεο στο instagram αγκαλιά με τον γιο της, ο οποίος και αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή της.

«Θεέ μου σε ευχαριστώ .. ακριβώς έναν χρόνο μετά μόνο αγάπη και αληθινή ευτυχία !!! Καλή νέα χρονιά σε όλο το κόσμο με υγεία αγάπη και χαρές», ήταν το μήνυμά της για τη νέα χρονιά.

 

Read More

And More