Παντρεύονται Σοφία Νικολάου – Κωνσταντίνος Δαυλός: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους!

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν στις 27 Οκτωβρίου η δικηγόρος Σοφία Νικολάου και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Δαυλός. Το ζευγάρι ζει τους τελευταίους μήνες ένα κινηματογραφικό love story που θα οδηγήσει ως το γάμο το ερχόμενο Σάββατο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν λίγους μήνες, ερωτεύτηκαν και είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο γάμος τους θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην καρδιά της Αθήνας και οι δυο τους βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών.

Το TLIFE σου εξασφάλισε το πρωτότυπο προσκλητήριο του ζευγαριού που καλεί τους καλεσμένους να βρεθούν κοντά του για δημόσιο «ρυζοβολισμό»! Άνθρωποι με χιούμορ άλλωστε και οι δυο θέλησαν να “ξεφύγουν” για λίγο από τα καθιερωμένα και να μοιράσουν μια εναλλακτική πρόσκληση γάμου στους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το προσκλητήριο του ζευγαριού

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει και γαμήλιο πάρτυ στο T5 στο Κολωνάκι, αγαπημένο σημείο συνάντησης του ζευγαριού!

Η συγκατοίκηση και η πρόταση γάμου:

Η δυναμική δικηγόρος που δραστηριοποιείται έντονα το τελευταίο διάστημα και στα κοινά της Αθήνας, και ο έμπειρος δημοσιογράφος ζουν ένα δυνατό έρωτα εδώ και λίγους μήνες και είναι στα καλύτερά τους. Οι δυο τους ένιωσαν από τις πρώτες κιόλας στιγμές πως ταιριάζουν πολύ και γρήγορα έμειναν κάτω από την ίδια στέγη.

Πρόβα generale για το γάμο

Τα στέφανα του γάμου

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε μια μίνι ρομαντική απόδραση στο Βερολίνο, ενώ οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί και στη Νέα Υόρκη. Λίγο πριν την αναχώρησή τους, μάλιστα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την Αμερική, ο Κωνσταντίνος ξάφνιασε την Σοφία κάνοντάς της πρόταση γάμου! Η απάντηση της ήταν θετική και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Δες φωτογραφίες του ζευγαριού:

Read More

And More