Παντρεύτηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση – Φωτογραφίες

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος το απόγευμα της Κυριακής 24/9.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξαν για κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Αναστάσιο Ντούγκα ενώ οι καλεσμένοι τους ξεπερνούν τους 500 στον αριθμό. Όπως άλλωστε έχουν δηλώσει και οι δυο, ήθελαν την ξεχωριστή αυτή στιγμή με όλους τους ανθρώπους που αγαπούν και με όσους έχουν μοιραστεί στιγμές από τη ζωή τους. 

Το ζευγάρι που μετρά ένα χρόνο σχέσης, ξάφνιασε τους πάντες όταν πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την απόφασή του να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η έκπληξη όλων, δεν οφειλόταν μόνο στο γεγονός πως είναι μαζί σχετικά λίγο καιρό, αλλά κυρίως στο ότι μέχρι την ανακοίνωση του γάμου τους, κανείς από τους δυο δεν είχε παραδεχτεί ανοιχτά ότι είναι ζευγάρι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά τις 17.00 φορώντας ένα μαύρο κοστούμι ενώ η άφιξη της νύφης έγινε λίγο πριν τις 18.00 συνοδευόμενη από τον κουμπάρο της, Αναστάσιο Ντούγκα και τον θείο της.

Αφού πραγματοποιήθηκε το μυστήριο, το ζευγάρι βγήκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, οι καλεσμένοι περίμεναν για την καθιερωμένη στιγμή που θα πέταγαν το ρύζι ενώ μετά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μπήκαν στο αυτοκίνητο του για να μεταφερθούν στον χώρο της δεξίωσης.

Δες τις φωτογραφίες

Λίγη ώρα πριν το μυστήριο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 17.00 μμ, οι πρώτοι καλεσμένοι έκαναν την εμφάνισή τους.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE ανάμεσά τους είναι οι: Σάρα Εσκενάζυ, Άντζελα Γκερέκου, Μάρκος Σεφερλής, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Κοκκινάκης, η Κατερίνα Τσάβαλου με τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου, ο Αντύπας με την σύζυγό του, Στέλλα Μουσλουμίδου.

Γιώργος Χρανιώτης, Γεωργία Αβασκαντήρα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Instagram

 

Read More

And More