Παντρεύτηκε η ηθοποιός Α. Παλαιολόγου! Το ΤLIFE ήταν εκεί!

Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο εκλεκτός της καρδιάς της και γνωστός επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μητρογιάννης λίγα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ύστερα από 2,5 χρόνια σχέσης. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο ”Island” και όπως ήταν φυσικό, η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις.

Αν και αποφάσισε να μην φορέσει νυφικό, η Αλεξάνδρα έλαμπε μέσα από την καταπληκτική δημιουργία των Deux Hommes, ενώ το ζευγάρι πάντρεψε ο καλός του φίλος και γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης. Το ΤLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την ημέρα – σταθμό στη ζωή της Αλεξάνδρας και του Βαγγέλη.

Οι δυο τους μαζί με τον κουμπάρο και τους καλεσμένους τους, αμέσως μετά την γαμήλια τελετή κατευθύνθηκαν προς τον χώρο της δεξίωσης, στο Private House, προκειμένου να χορέψουν τον πρώτο τους χορό -επίσημα πλέον σαν αντρόγυνο- και να απολαύσουν την μεγάλη αυτή ημέρα με τους φίλους και τους συγγενείς τους.

Όπως, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αλεξάνδρα, η ίδια και ο Βαγγέλης Μητρογιάννης ήταν 22 ολόκληρα χρόνια φίλοι. Μάλιστα εκείνη σύχναζε σε ένα από τα νυχτερινά μαγαζιά που διαθέτει ο επιχειρηματίας, αλλά ποτέ, όσο οι δυο τους ήταν φίλοι, δεν υπήρξε το ερωτικό στοιχείο στη σχέση τους.

Επιπλέον, σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί μεγάλο πάρτι στο κλαμπ ”Fourteen”, που ανήκει στον γαμπρό, ενώ το ζευγάρι δεν θα καταφέρει να πάει ταξίδι του μέλιτος προς το παρόν, λόγω των γυρισμάτων της Αλεξάνδρας, για τη σειρά ”Βασιλιάδες”.

Ελένη Ράντου

H Ζέτα Δούκα

H Χριστίνα Αλεξανιάν

H Κώνσταντίνα Μιχαήλ

H ηθοποιός, Πέγκυ Τρικαλιώτη

Μαριλέννα Παναγιωτοπούλου

Το TLIFE τους εύχεται να ζήσουν!

Read More

And More