Παντρεύτηκε η πριγκίπισσα Charlotte Casiraghi, η εγγονή της Grace Kelly! [pics]

H πριγκίπισσα Charlotte Casiraghi παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και παραγωγό ταινιών Dimitri Rassam στο παλάτι Grimaldi Palace στο Monaco, το Σάββατο 1η Ιουνίου! Πιο συγκεκριμένα, η πολιτική τελετή έγινε στο Παλάτι των Μονεγάσκων και είχε περίπου 300 καλεσμένους. Η εγγονή της Grace Kelly ήταν απλά πανέμορφη, επιλέγοντας ένα ένα φόρεμα Saint Laurent, εμφάνιση που θύμισε πολύ το σύνολο που είχε φορέσει η γιαγιά της Grace Kelly στην civil cerenomy πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Rainier το 1956!

Η 32χρονη Charlotte Casiraghi και ο 37χρονος γιος της ηθοποιού και μοντέλου Carole Bouquet, έχουν ήδη ένα παιδί, τον 6 μηνών Balthazar, ενώ ο γάμος αυτός είναι ο πρώτος της πριγκίπισσας και ο δεύτερος του Dimitri.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για την εμφάνιση της εγγονής της Grace Kelly

Μετά τον πολιτικό γάμο, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στην παραμυθένια βίλα «La Vigie», η οποία είναι ένα μεγαλοπρεπές αρχοντικό στο Μονακό που υπήρξε κατοικία του Karl Lagerfeld για περισσότερο από δέκα χρόνια και πλέον λειτουργεί ως πολυτελές ξενοδοχείο. Στην δεξίωση, η Charlotte φόρεσε ένα σατέν λευκό φόρεμα το οποίο συνδύασε με το Cartier διαμαντένιο κολιέ της γιαγιάς της!

https://www.instagram.com/p/ByL0enUHOIA/

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος της 32χρονης γαλαζοαίματης, αντίθετα με τον 37χρονο παραγωγό ταινιών, ο οποίος ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Masha Novoselova και έχουν μία κόρη. Η Charlotte έχει ήδη ένα παιδί, τον 4χρονο Rafael, από τη σχέση της με τον σταρ της Γαλλίας, τον κωμικό, Gad Elmaleh, χωρίς όμως να έχουν παντρευτεί.

Read More

And More