Παντρεύτηκε στα 84 ο Rupert Murdoch – Ο γάμος με την 25χρόνια νεότερη σύντροφό του!

Στα 84 χρόνια του παντρεύτηκε ο Rupert Murdoch, την αγαπημένη του και 25 χρόνια νεότερη σύντροφό του Jerry Hall. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε μήνες και ο μεγιστάνας είναι ξετρελαμένος με την 59χρονη αγαπημένη του -και πρώην μοντέλο. Μάλιστα, η πρόταση γάμου έγινε πριν λίγο καιρό και το δώρο του Murdoch στην Hall ήταν ένα μονόπετρο δαχτυλίδι αξίας 2,4 εκατομμυρίων λιρών. Και εκείνη όμως δεν έχασε ευκαιρία να δείχνει το πολύτιμο κόσμημά της.

“Νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο”, είπε μετά τη λιτή τελετή στο 18ου αιώνα παλάτι του Λονδίνου. Ο πολιτικός γάμος έγινε στο Spencer House, μία από τις πολυτελέστερες κατοικίες που έχουν ποτέ κατασκευαστεί στο Λονδίνο, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Και η νύφη ήταν ντυμένη με λευκή καπαρντίνα και navy ρούχα, όπως και ο διάσημος σύζυγός της. Η Jerry Hall είναι πρώην μοντέλο και ηθοποιός, έγινε όμως ιδιαίτερα γνωστή μετά την πολυετή σχέση της με τον Mick Jagger.

Όσο για το Love story με τον δισεκατομμυριούχο Murdoch, κρατά μόλις πέντε μήνες. Πριν δυο μήνες το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και τώρα έγινε ο πολιτικός γάμος, ενώ το Σάββατο αναμένεται να γίνει και ο θρησκευτικός γάμος τους. Η τελετή θα γίνει στην St Bride’s Church και εκεί πιθανότατα η Jerry να επιλέξει να φορέσει τελικά νυφικό.

Και η Sarah Murdoch στο γάμο!

Για να δούμε…

Φωτογραφίες: Reuters, Alan Davidson

Read More

And More