Πάολα: Full in love με τον 25χρονο σύντροφό της!

Πάολα: Full in love με τον 25χρονο σύντροφό της! | tlife.gr

Μπορεί να είχε ρίξει όλο το βάρος στην επαγγελματική ζωή και την καλλιτεχνική της πορεία, αλλά τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις! Η Πάολα, μετά τον βελούδινο χωρισμό της από τον επιχειρηματία Μιχάλη Ποζίδη, ζει ξανά τον έρωτα με τον νεαρό τραγουδιστή Παναγιώτη Τσαφαρά. Ο γοητευτικός άντρας εισέβαλε δυναμικά στη ζωή της τραγουδίστριας στις αρχές του καλοκαιριού, αποφασισμένος να τη διεκδικήσει. Ήταν δίπλα της σε όλες τις συναυλίες της και όσοι τους έζησαν από κοντά, την είδαν όχι μόνο να ενδίδει, αλλά και να δένεται μαζί του με πάθος.

«Μοιάζει πολύ ερωτευμένη με τον όμορφο νεαρό και δεν χορταίνει να είναι κοντά του. Γύρισε σελίδα στη ζωή της κι αυτό την έχει ανανεώσει. Είναι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με τον καινούργιο έρωτά της, ενώ όπου βρεθεί και όπου σταθεί δεν σταματά να αναφέρεται στον σύντροφό της και στο πάθος που βιώνει πλάι του. Δεν πιστεύαμε πως θα μπει καινούργιος έρωτας στη ζωή της, μετά το τέλος μιας σχέσης έξι ολόκληρων χρόνων, αλλά η ζωή φέρνει εκπλήξεις χωρίς να σε ρωτά», αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στην Real Life.

Άραγε σκέφτονται να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Πάολα δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο προς το παρόν, καθώς θέλει να διαφυλάξει την αυτονομία της. «Θέλει να νιώθει… ελεύθερο πουλί ακόμα κι όταν βρίσκεται σε σχέση και αυτή τη φορά δεν θα παραβεί την επιθυμία της. Περνάει τέλεια με τον σύντροφό της, αλλά δεν θέλει μία σχέση με δεσμεύσεις που θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκατοίκηση», υποστηρίζει ο κύκλος της.

READ more