Παπακαλιάτης στο Nitro: “Ο αυνανισμός είναι ότι πιο φυσιολογικό”!

Τoυ αρέσουν οι ανατροπές… Όπως και στα σήριαλ έτσι και στις συνεντεύξεις του. Και αυτή η συνέντευξη στο Nitro,θα συζητηθεί πολύ! Ο διάσημος ηθοποιός-σεναριογράφος μιλάει για τον έρωτα, τις ανατροπές, την οικονομική κρίση και… τον αυνανισμό…

Ο Έλληνας σταρ που πάντα προκαλεί με τις σειρές του, χρησιμοποιώντας ερωτικά τρίγωνα, ομοφυλοφιλικές σχέσεις και ερωτικά μπερδέματα, αποκαλύπτει πως θέλει να παρουσιάσει μόνο καταστάσεις που υπάρχουν στις καθημερινές σχέσεις. Ωστόσο, ο ίδιος δεν θεωρεί προκλητικό το να βάλει τον “αυνανισμό” στις ιστορίες του. “Ο αυνανισμός είναι ό,τι πιο φυσιολογικό, πολύτιμο και σταθερό υπάρχει στη ζωή μας. Άμα κόψουμε και τη μαλακία, χαθήκαμε!”, λέει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Για τον έρωτα, ο διάσημος ηθοποιός αναφέρει ότι πάντα τον απασχολεί. “Ο έρωτας είναι ανώτερος όλων! Ποτέ δεν τον είχα ταυτίσει με την ευημερία”, αναφέρει και τονίζει: “Στον έρωτα δεν υπάρχει στιλ και χαρακτήρας. Υπάρχει χημεία και πάθος”.

Ακόμη, για τα επόμενα σχέδια του και για το πόσο έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση ο Χριστόφορος λέει πως η υπερπαραγωγή δεν είναι αυτοσκοπός. “Το δικό μου ζητούμενο ήταν να αποδείξω ότι μπορούμε στην Ελλάδα να φτιάξουμε σίριαλ που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα ξένα”, λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος, για την επόμενη χρονιά αποκαλύπτει πως δεν θα κάνει τηλεόραση. “Θα σταματήσω να κάνω τηλεόραση γιατί δεν έχω κάτι να πω πια μέσα από αυτη. Θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε άλλα επίπεδα”, αναφέρει ο Χριστόφορος.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη συνέντευξή του στο Nitro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πιο γοητευτικός από ποτέ!

Read More

And More