Παπούλια – Κιμούλης – Κοντού: Πού διασκέδασαν; [pics]

Στο θέατρο Άλμα ανεβαίνει φέτος η θεατρική παράσταση “Επικίνδυνες Σχέσεις” του Σοντερλο ντε Λακλο
σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη με μια σειρά από λαμπερές πρωταγωνίστριες να τον πλαισιώνουν, καθώς ο Γιώργος Κιμούλης δεν σκηνοθετεί αλλά παίζει και στην παράσταση. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις κυρίες Μάρω Κοντού, Εβελίνα Παπαντωνίου, Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους και Μάρα Δαρμουσλή.

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης διασκέδασαν μαζί σε βραδινή τους έξοδο στο Tier στο Ψυχικό και ο φακός των φωτογράφων τους απαθανάτισε.

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης απόλαυσαν την βραδινή τους έξοδο ενώ φάνηκε να υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ τους.

Ο Γιώργος Κιμούλης αποδείχτηκε ιδανικός οικοδεσπότης και καθ’όλη την διάρκεια της βραδιάς φρόντιζε τις λαμπερές συμπρωταγωνίστριές τους.

Εκεί ήταν και η Μάρω Κοντού, πάντα κομψή με total black σύνολο και tubran στο κεφάλι.

Λίγα λόγια για την παράσταση: δύο πρώην εραστές, η μαρκησία Μερτέιγ και ο υποκόμης Βαλμόν, για να διασκεδάσουν τη βαρετή ζωή τους, ξεκινούν ένα επικίνδυνο και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο ερωτικό παιχνίδι με στόχο τη χειραγώγηση και την αποπλάνηση των ανθρώπων. Η Μερτέιγ προκαλεί τον Βαλμόν να αποπλανήσει ένα πολύ νεαρό κορίτσι, ενώ αυτός παράλληλα ασχολείται με την κατάκτηση μίας παντρεμένης κυρίας. Στο τέλος τα επιλεγμένα ανθρώπινα πιόνια τους δυστυχώς ανταποκρίνονται, αλλά οι συνέπειες αποδεικνύονται πιο σοβαρές – και θανατηφόρες – από ό,τι οι ίδιοι οι παίκτες είχαν προβλέψει.

Read More

And More