Παρά τα… παρατράγουδα, η Ελλη Στάη παραμένει στην ΕΡΤ! Η επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης…

Παρά τα… παρατράγουδα, η Ελλη Στάη παραμένει στην ΕΡΤ! Η επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης… | tlife.gr

Και ενώ οι περισσότεροι θεωρούσαν πως οι τεταμένες σχέσεις της Ελλης Στάη με την ΕΡΤ θα οδηγούσαν σε ένα διαζύγιο ενός προαναγγελθέντος τηλεοπτικού θανάτου, τελικά έγινε η ανατροπή…

Ναι, μετά τα παρατράγουδα των τελευταίων μηνών που σημειώθηκαν στην συνεργασία της γνωστής δημοσιογράφου με την διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης και για τα οποία μάλιστα διατάχθηκε μέχρι και… ΕΔΕ (ένορκη διοικητική εξέταση),όχι η Ελλη Στάη δεν οδηγείται στην έξοδο του Ραδιομεγάρου.

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, οι καλές σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως αποκαταστάθηκαν, το καλό κλίμα επέστρεψε, με αποτέλεσμα να δοθούν οριστικά για ακόμα μία φορά τα χέρια.

Ετσι, μετά από μία σειρά ραντεβού που είχε η Ελλη Στάη τόσο με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Νίκο Σίμο, όσο και με τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης Αιμίλιο Λιάτσο, επιτεύχθηκε η συνέχιση της συνεργασίας τους για ακόμα έναν χρόνο. Μάλιστα για το γεγονός, η ΕΡΤ μας έστειλε πριν από λίγο και επίσημη ανακοίνωση :

«…Η δημοσιογράφος κυρία Έλλη Στάη θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ στις 21.00, από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη, και τον επόμενο χρόνο.

Παράλληλα, η κυρία Στάη θα συνεχίσει να παρουσιάζει και την εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή «NETWEEK» στη ΝΕΤ. Η Διοίκηση της ΕΡΤ, εκτιμώντας τον επαγγελματισμό και το κύρος της κυρίας Στάη, αποφάσισε να ανανεώσει και για την επόμενη χρονιά τη σύμβασή της με τη Δημόσια Τηλεόραση.
Η συμφωνία μεταξύ της Διοίκησης της εταιρείας και της δημοσιογράφου οριστικοποιήθηκε μετά τη χθεσινή συνάντησή της – σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα – με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Νίκο Σίμο και τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης κ. Αιμίλιο Λιάτσο. Είχαν προηγηθεί συζητήσεις με τον κ. Λιάτσο, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε η διάθεση και των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας…»

READ more