Παραλίγο να καεί ο γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων!

Ο ηθοποιός Νίκος Παπαναστασίου είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας ”Ρόδα, τσάντα και κοπάνα”. Υποδύεται τον ρόλο ενός μηχανόβιου παπά. Στο σενάριο υπήρχε μια σκηνή όπου το ράσο του ηθοποιού θα έπιανε φωτιά. Μόνο που το σενάριο έγινε πραγματικότητα κι όπως είναι φυσικό ο ηθοποιός σάστισε. Ευτυχώς έσβησαν αμέσως τη φωτιά και ο Νίκος Παπαναστασίου δεν έπαθε τίποτα.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Ελένη Φιλίνη, η οποία μας περιέγραψε το περιστατικό: ”Ήταν στη σκηνή που πηγαίναμε για τον Αγιασμό και θα έπιανε φωτιά το ράσο του από μια λαμπάδα. Όντως άρπαξε φωτιά όμως αλλά ήταν όλοι σε ετοιμότητα με πυροσβεστήρα και λάστιχο. Ο Νίκος πέταξε κατευθείαν το ράσο. Εμείς πανικοβληθήκαμε όταν ένας από την παραγωγή χρησιμοποίησε τον πυροσβεστήρα και γεμίσαμε άσπρη σκόνη. Ήταν πολύ επικίνδυνο γιατί αυτά τα ρούχα είναι ευφλέκτα. Εγώ τους έλεγα να προσέχουμε. Δεν ξέρω αν έπαθε κάτι. Τη σκηνή τελικά την τελειώσαμε χτες αλλά την αλλάξαμε. Την κάναμε με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Του είχαν βάλει οινόπνευμα για να πιάσει φωτιά. Εγώ δεν θα το έκανα. Πανικός”, δηλώνει η ηθοποιός.

Ο Kώστας Βουτσάς δεν ήταν μπροστά όταν έγινε το ατύχημα αλλά μας είπε: ”Εγώ ήμουν στο καμαρίνι μου. Δεν κάηκε ο Παπαναστασίου. Απλώς άρπαξε λίγο το ράσο του. Τη σβήσανε αμέσως. Ευτυχώς ο Νίκος δεν έπαθε τίποτα”.

Read More

And More