Παρασκευή Κερασιώτη: Η αδερφή της Μαρία μπαίνει στο Survivor;

Survivor: Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης με ονόματα – έκπληξη να περνούν από τα κάστινγκ τα οποία πραγματοποιούνται καθημερινά με τους ανθρώπους της παραγωγής.

Survivor: Η αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη φεύγει για Άγιο Δομίνικο;

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και τις πληροφορίες του Σπύρου Κεραμίδα, η Μαρία Κερασιώτη πριν από δύο περίπου εβδομάδες βρέθηκε στην Αθήνα, όπου και πέρασε από το πρώτο κάστινγκ για το Survivor 5.

«Έχει περάσει από κάστινγκ η αδερφή ενός πασίγνωστου μοντέλου το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του GNTM. Πρόκειται για την Παρασκευή Κερασιώτη. Αναφερόμαστε στην αδερφή της όμορφης τσιγγάνας που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων.

Η Μαρία Κερασιώτη πέρασε από το πρώτο κάστινγκ. Για τον λόγο αυτό ήρθε στην Αθήνα από την Πάτρα όπου και ζει μόνιμα», ανέφερε στο ρεπορτάζ της εκπομπής.

Να θυμίσουμε πως η  Μαρία Κερασιώτη είναι αθλήτρια, κάτι το οποίο αποτελεί μεγάλο προτέρημα για τα αγωνίσματα του Survivor αν τελικά καταφέρει να περάσει από το τελικό κάστινγκ το οποίο είναι προγραμματισμένο τις επόμενες ημέρες.

Μαρία Κερασιώτη:

Τα τελευταία νέα για Survivor:

Μυριέλλα Κουρεντή: Αποκάλυψε ότι είναι ένα βήμα πριν πει το «ναι» στο Survivor

Survivor: Αυτή η ηθοποιός πολιορκείται ξανά από την Acun για να πει το «ναι»

Γρηγόρης Μπιθικώτσης για Survivor: «Δε θα συγχωρούσα τον εαυτό μου να αφήσω το νεογέννητο και να πάω εκεί»

Read More

And More