Πάρε την είδηση στα χέρια σου και άνοιξε την πόρτα της ενημέρωσης του Mega!

Πάρε την είδηση στα χέρια σου και άνοιξε την πόρτα της ενημέρωσης του Mega! | tlife.gr
Συμβαίνει κάτι μπροστά στα μάτια σου και θεωρείς ότι μπορεί να αποτελέσει είδηση; Ζεις ως πρωταγωνιστής ή θεατής ένα σημαντικό, κατά τη γνώμη σου, γεγονός και θέλεις να το μοιραστείς με άλλους και να το περιγράψεις ο ίδιος; Έχεις καταγράψει με το κινητό σου τηλέφωνο ή την κάμερά σου εικόνες από τα… απρόοπτα της καθημερινότητας ή τα παράξενα της φύσης;
Πάρε την είδηση στα χέρια σου, μοίρασέ τη και γίνε ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα της ενημέρωσης!
Από τις 20 Απριλίου 2015 το MEGA εγκαινιάζει τη νέα ψηφιακή ειδησεογραφική πλατφόρμα iTAG και -όπως συμβαίνει ήδη σε μεγάλα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα- σου δίνει την ευκαιρία να συμβάλλεις με το δικό σου τρόπο στην κάλυψη της επικαιρότητας ή ακόμα και να την διαμορφώσεις.
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση itag.megatv.com στείλε τα δικά σου βίντεο ή και φωτογραφίες με εικόνες ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος, μαρτυρίες και προσωπικές ιστορίες, για να γίνουν θέμα συζήτησης και προβληματισμού και -γιατί όχι- να «παίξουν» ακόμη και ως «MEGA γεγονός» στο δελτίο ειδήσεων, με τη δική σου υπογραφή.
Στην πλατφόρμα του iTAG υπάρχουν θεματικές κατηγορίες για να υποδέχονται τα δικά σου βίντεο και φωτογραφίες, ενώ στα μεγάλα και έκτακτα γεγονότα το MEGA θα ανοίγει ειδικές κατηγορίες για να μπορείς να στέλνεις το υλικό σου.

Αναλυτικά οι κατηγορίες είναι οι εξής:

1. Είναι γεγονός: Θέλεις να αναδείξεις ένα θέμα που σε απασχολεί και έχει ειδησεογραφικό ενδιαφέρον ή βρίσκεσαι στην καρδιά της επικαιρότητας και θέλεις να κοινοποιήσεις κάτι που συμβαίνει μπροστά στα μάτια σου.
2. Φυσικά φαινόμενα: Η περιοχή στην οποία βρίσκεσαι έχει χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα ή κάποια φυσική καταστροφή και θέλεις να μοιραστείς εικόνες από την εμπειρία σου.
3. Προσωπικές ιστορίες: Μια προσωπική ιστορία που θέλεις να διηγηθείς και θεωρείς ότι μπορεί να ευαισθητοποιήσει και άλλους.
4. Μαρτυρίες: Περιέγραψε όσα βίωσες ή είδες από κάποιο σημαντικό, κατά τη γνώμη σου, γεγονός.
5. Τεχνολογία-Καινοτομία: Τα gadgets αποτελούν το πάθος σου και ίσως έχεις υλοποιήσει και κατοχυρώσει μια πρωτότυπη ιδέα.
6. Αθλητισμός: Επιθυμείς να μοιραστείς την εμπειρία σου ή θεαματικά στιγμιότυπα από αθλητικές διοργανώσεις.
7. Παράξενα: Καταγράφεις με το κινητό σου ή την κάμερά σου ένα παράξενο ή χιουμοριστικό γεγονός που δεν πιστεύεις oτι συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Στείλτε τα βίντεο με τα θέματα που σε απασχολούν στο itag.megatv.com και πάρε την είδηση… στα χέρια σου!

READ more