Παρέλαση “Διασήμων” και “Μαχητών” στον τελικό του Survivor! [pics,vid]

Το hot event της χρονιάς ήταν ο τελικός του Survivor και πλήθος κόσμου γέμισε το Άλσος Βεΐκου και το μικρό θεατράκι στο Δήμο Γαλατσίου. Μικροί και μεγάλοι θέλησαν να βρεθούν κοντά στους παίχτες του διάσημου παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ και να βγάλουν μια selfie μαζί τους, να ανταλλάξουν δυο λόγια και μια αγκαλιά. Και φυσικά να δουν από κοντά τον μεγάλο νικητή του Survivor που δεν είναι άλλος από τον Ντάνο.

Από νωρίς το πάρκο γέμισε κόσμο και όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότεροι έρχονταν για να πάρουν μια γεύση από το μεγάλο τελικό του παιχνιδιού. Εκτός, όμως από τους fans και τις οικογένειες των δυο φιναλίστ, του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, στη βραδιά βρέθηκαν και όλοι οι παίχτες των δυο ομάδων.

“Διάσημοι” και “Μαχητές” φόρεσαν τα καλά τους και βρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή του Survivor για την ανάδειξη του νικητή. Άλλοι χαρούμενοι, άλλοι λίγο δυσαρεστημένοι που δεν έφθασαν στον τελικό, όλοι ήταν εκεί και μίλησαν για την ξεχωριστή εμπειρία στο Survivor. Όσο για τα κορίτσια των δυο ομάδων; Η μια διαγωνίστηκε την άλλη στο στυλ, με κάποιες παρουσίες να ξεχωρίζουν για την κομψότητά τους και άλλες να το παράκαναν λίγο… Όλα τα κορίτσια ομως, ήταν χαμογελαστά και δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram…

Οι Survivor ετοιμάζονται να πάρουν τις θέσεις τους για τον αποψινό τελικό !!#SurvivorGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Δες φωτογραφίες:

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη

Ο “σφάχτης της καρύδας” Γιάννης Σπαλιάρας

Μπο

Γιώργος Χρανιώτης

Πάνος Αργιανίδης, Λάουρα Νάργες

Η “μπουλντόζα” Ειρήνη Παπαδοπούλου

Κώστας Κοκκινάκης

Κωνσταντίνος Βασάλος

Σόφη Πασχάλη

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου

Ειρήνη Αϊνατζιόγλου

Ευριδίκη Βαλαβάνη, Λάουρα Νάργες

Σάρα Εσκενάζυ

Μαριάννα Καλλέργη

Ο μισθοφόρος Κώστας Αναγνωστόπουλος με την Ευριδίκη Βαλαβάνη

Ειρήνη Κολιδά

Πάνος Αργιάνιδης

Διάβασε περισσότερα για το Survivor στο TLIFE

Read More

And More