Πάρης Κασιδόκωστας: Το gothic party γενεθλίων, οι λαμπεροί καλεσμένοι και οι εντυπωσιακές μεταμορφώσεις της Τάμτα! [pics, video]

Γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1982, ο Πάρης Κασιδόκωστας είχε χθες τα γενέθλιά του. Ο γιος της Μαριάννας Λάτση και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα “έκλεισε” τα 36 του χρόνια και, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, το γιόρτασε με ένα μεγάλο θεματικό πάρτι. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στον χώρο της παραγωγής διεθνών κινηματογραφικών πρότζεκτ, είχε καλεσμένους την οικογένειά του, καλούς φίλους του, αλλά και πολλά πρόσωπα από την εγχώρια showbiz. Φέτος, το dress code που είχε οριστεί ήταν το “Gothic” και οι εμφανίσεις που είδαμε δεν μας άφησαν παραπονεμένους, αφού οι περισσότερες ήταν πρωτότυπες και ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

Κι ενώ δεν περιμέναμε να δούμε εικόνες από το γενέθλιο event του Πάρη, καθώς τόσο ο ίδιος συνηθίζει να κρατά χαμηλά τους τόνους σε ότι αφορά τον ιδιωτικό βίο του, το Instagram… βομβαρδίστηκε από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσαν οι διάσημοι προσκεκλημένοι. Μεταξύ άλλων, το “παρών” έδωσαν οι: Ελένη Φουρέιρα, Μαίρη Συνατσάκη, Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας, Κατρίνα Τσάνταλη, Κωνσταντίνος Αργυρός, Josephine Wendel, Έλενα Τσαγκρινού, Μαριάννα Καλλέργη, Βίκυ Κάβουρα, Μάνος Γαβράς, Εύα Καϊλή και Αναστασία Περράκη.

Από τη ιδιαίτερη αυτή βραδιά για τον Πάρη Κασιδόκωστα δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφό του, με την οποία είναι full in love εδώ και αρκετά χρόνια. Η Τάμτα έκανε δύο εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της βραδιάς και μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα, αφού αδιαμφισβήτητα ήταν η πιο ξεχωριστή παρουσία.

Δες τις φωτογραφίες:

Πάρης Κασιδόκωστας

Τάμτα

Μαίρη Συνατσάκη – Κατρίνα Τσάνταλη – Τόνια Σωτηροπούλου

Josephine Wendel

Μαριάννα Καλλέργη

Αναστασία Περράκη – Τάμτα

Τάμτα – Βίκυ Κάβουρα – Λυδία Φωτιάδου

Read More

And More