Παρουσιάστρια του Alpha αποχωρεί από την εκπομπή της για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της!

Μπορεί να συνεχίζει να μας καλησπερίζει καθημερινά τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της στον Alpha Κύπρου, όμως η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της στη ζωή έχει αρχίσει. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αρχίσει να ετοιμάζεται για την μέρα που θα γίνει ξανά μανούλα και, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει ετοιμάσει ήδη την βαλίτσα για την κλινική.

Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία αποκάλυψε στον αέρα του «Με αγάπη Χριστιάνα» πώς από τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα βρίσκεται στο πόστο της, αφού θα αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά της καθήκοντα για να φέρει στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον διάσημο Κύπριο ποδοσφαιριστή σύζυγό της, Γιώργο Εφραίμ.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει on air ποια θα είναι η αντικαταστάτριά της. “Από την ερχόμενη εβδομάδα, πρώτα ο Θεός, θα είναι εδώ η Κατερίνα Αγαπητού. Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που για μια ακόμα φορά έρχεται και αναλαμβάνει θέση στην ομάδα μας. Θα σας απολαμβάνω κι εγώ σαν τηλεθεάτρια πια…”, είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η ξανθιά παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Read More

And More