Παρθένα Κουτμερίδου: Η συγκινητική ανάρτηση του αδερφού της, λίγες ημέρες πριν η 38χρονη «φύγει» από κορονοϊό

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 38χρονης Παρθένας Κουτμερίδου από κορονοϊό, λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της. Όταν νόσησε, βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν είχε εμβολιαστεί, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για 40 ημέρες, μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο αδερφός της, Θεόδωρος Κουτμερίδης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, της είχε αφιερώσει τον αγώνα του στον Μαραθώνιο της Αθήνας στις 14 Νοεμβρίου. Τότε, είχε γράψει σε ανάρτησή του στο twitter, πως και ο ίδιος νοσήσει από κορονοϊό πριν από ένα χρόνο, αλλά τα κατάφερε και επέστρεψε υγιής στην καθημερινότητα του.

Ο Θεόδωρος Κουτμερίδης, αρχικά ήθελε να αφιερώσει τον αγώνα του στην μητέρα τους, Ελπίδα, η οποία είχε φύγει από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού το 2013.

«Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και τελικά κατέληξα να τρέχω για την αδερφή μου και το νεογέννητό της που γεννήθηκε στη ΜΕΘ. Η αδερφή μου, Πάττυ, δίνει τον πραγματικό μαραθώνιο στη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οπότε ο αγώνας αυτός είναι για εκείνη, την κόρη της και τη μητέρα της – τρεις μοναδικές γυναίκες στη ζωή μου» είχε γράψει στις 14 Νοεμβρίου ο αδερφός της Παρθένας Κουτμερίδου.

Δες τις αναρτήσεις:

Read More

And More