Παρθένα Κουτμερίδου: Ραγίζει καρδιές ο αδερφός της στον επικήδειο – «Θα πω στο παιδί σου ότι θυσίασες τη ζωή σου για εκείνο»

Ράγισε καρδιές ο επικήδειος λόγος του αδερφού της Παρθένας Κουτμερίδου, που έφυγε από τη ζωή στα 38 της, νικημένη από τον κορονοϊό. Ο Θοδωρής Κουτμερίδης αποχαιρέτησε το «αίμα» του με λόγια καρδιάς, συνοδεύοντάς την στην τελευταία της κατοικία στο χωριό Τριανταφυλλιά Σερρών.

Απόσπασμα από τον συγκινητικό επικήδειο λόγο μεταδόθηκε στο T-live.

«Ήθελε τόσο πολύ να κάνει ένα παιδάκι, φοβήθηκε να εμβολιαστεί, υπήρχαν διφορούμενες απόψεις στην αρχή από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Λέγανε κάποιοι ότι δεν κάνει να εμβολιαστούν οι έγκυες, κάποιοι άλλοι δεν πρέπει. Βρέθηκε μπερδεμένη σε αυτό το δίλημμα και το πλήρωσε με τη ζωή της» είπε συγκινημένος ο Θοδωρής Κουτμερίδης.

«Εγώ καλώ όλους σας να εμβολιαστείτε, να προσέξετε γιατί δεν θέλω κανένας άλλος να ζήσει αυτό το δράμα που ζει η οικογένεια η δική μου Αγαπημένη μου αδερφούλα θα είμαι πάντα κοντά στο παιδί σου να του θυμίζω ότι είχε την καλύτερη μανούλα. Υπόσχομαι να του πω ότι θυσίασες την ζωή σου για να ζήσει αυτό και μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι είμαστε σημαδεμένοι από την τύχη, ότι είμαστε αδικημένοι, καταραμένοι αλλά δεν νιώθω έτσι. Εγώ νιώθω ευλογημένος που έζησα έστω αυτά τα λίγα χρόνια δίπλα στην αδερφή μου, ένιωσα την αύρα της την ζεστή, ένιωσα την αγάπη της και σε ευχαριστώ για όλα αυτά που έκανες για μένα αδερφούλα μου. Δεν με στεναχώρησες ποτέ και ούτε και σήμερα γιατί αφήνεις ένα κομμάτι της ζωής σου πίσω μαζί μας, το παιδί σου. Σε ευχαριστώ για όλα. Σ’ αγαπάω. Αντίο» είπε ολοκληρώνοντας τον επικήδειο λόγο του.

Read More

And More