Πασίγνωστη ηθοποιός έμεινε έγκυος λίγο μετά το αρραβώνα της!

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να αρραβωνιαστούν και οι φήμες περί εγκυμοσύνης οργιάζουν. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του Big Bang Theory Kaley Cuoco και τον αγαπημένο της Karl Cook. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από δυο μήνες, με την πρωταγωνίστρια της σειράς να συγκινείται και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Τα ευχάριστα νέα για την Kaley, ήρθαν δυο χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον σύζυγό της Ryan Sweeting και με την ηθοποιό να θέλει η νέα σχέση της να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτή η επιθυμία της , μάλιστα, να γίνει γρήγορα και ο γάμος σε συνδυασμό με τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγο καιρό, πως θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά της, πυροδότησαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RaradOnline το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί πολύ σύντομα. «Όλοι πιστεύουμε πως είναι ήδη έγκυος», ανέφερε ένα άτομο από το κοντινό της περιβάλλον, το οποίο πρόσθεσε επίσης πως η ηθοποιός πρόσφατα αντιμετώπισε κι ένα πρόβλημα υγείας. «Όλα τα σημάδια αυτό δείχνουν. Η Kaley και ο Karl δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι μαζί», είπε μια πηγή στο RadarOnline.

https://www.instagram.com/p/BeQoRF_FeJH/?taken-by=normancook

https://www.instagram.com/p/BeJKDtoAm-J/?taken-by=kaleycuocoofficial

https://www.instagram.com/p/BeOPyUJgOK0/?taken-by=kaleycuocoofficial

Read More

And More