Πασίγνωστη ηθοποιός ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού η διάσημη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από πολύ επιτυχημένες ξένες σειρές. Αναφέρθηκε στις χημειοθεραπείες και είπε με λυγμούς: “Είμαι 44 και ήθελα παιδιά τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου. Αλλά δυστυχώς λόγω των θεραπειών που κάνω για τον καρκίνο, είναι αδύνατο να γίνω μητέρα”

Ο λόγος για την Shannen Doherty, την πρωταγωνίστρια που λατρέψαμε μέσα από τις σειρές “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” και “Οι Μάγισσες”. Η διάσημη ηθοποιός τον περασμένο Αύγουστο ανακοίνωσε δημόσια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Twitter ότι χτυπήθηκε από τον καρκίνο του στήθους και δίνει τη δική της μάχη, κάνοντας θεραπεία.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή The Dr Oz Show έδωσε μαθήματα κουράγιου σε πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μαστεκτομή, όπως και η Angelina Jolie καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ακόμη ανοιχτά. “Είναι μόνο στήθος. Προτιμώ να το χάσω και να παραμείνω ζωντανή, παρά να ρισκάρω τη ζωή μου”.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή ήταν ο σύζυγός της Kurt Iswarienko, που βρέθηκε και στο κοινό. Η Shannen μάλιστα αποκάλυψε στη συνέντευξη πως η ασθένειά της επηρέασε όχι μόνο τη ζωή, αλλά και την καριέρα της. “Επηρέασε την καριέρα μου όλο αυτό. Ο κόσμος θεωρεί πως είμαι άρρωστη και δεν μπορώ να εργαστώ, αλλά αυτό δεν ισχύει”.

Read More

And More